Herečka tak učinila poté, co se v médiích objevilo Štolpovo tvrzení, jak mu Plánková dceru nechce půjčovat! "Od ledna letošního roku si dceru nepůjčil. A dárek jí poslal na dobírku. Kdyby chtěl, tak ví, kde bydlím a má na mě telefonní číslo," řekla Plánková Blesku.

Fotogalerie
1 fotografie

Plánkové se nemluvilo lehce. A až do dnešního dne se ke vztahu Štolpy k dceři odmítala bavit. Ovšem nekončné tvrzení herce o tom, jak mu Plánková nechce půjčovat dceru, jí už začalo brát síly a rozhodla se promluvit. "Není pravda, že by měl zájem půjčovat si dceru. Od začátku roku mě nekontaktoval. Kromě asi šesti esemesek, které se týkaly článků v médiích," svěřila se herečka.

I přestože se v médiích Štolpa snaží vystupovat jako spořádaný otec a matce jejího dítěte vytýká, že mu nepůjčuje dceru, pravda bude patrně někde jinde. Největší šok totiž nejen herečku, ale i její dceru potkal letos v červenci! "Agátka měla narozeniny. Nejenže jí Roman nepřišel popřát, ale navíc jí poslal dárek poštou. Když jsem tam přišla, sdělili mi, že jde o balíček na dobírku a měla jsem zaplatit zhruba 1100 korun. To jsem odmítla, takhle by se otec ke svému dítěti rozhodně zachovat neměl," netajila Plánková, jak Štolpa oslavil první rok života své milované dcery...

Štolpa, který na dceru posílá výživné ve výši 4 tisíce korun, se k celé věci nevyjádřil.