"Muže nesháním, život s Agátkou mi vyhovuje. My dvě se spolu špatně nemáme," potvrzuje svobodná matka Markéta. A sama si je moc dobře vědoma svých výdělků. Z obrazovky sice na čas zmizela, ale nyní opět 'vyplula' na břehu Vltavy u Paláce Žofín.

Tam se konal gastronomický festival a Plánková na sebe strhla pohledy publika nejen svou seriálovou tváří, ale i harmonikou. "Hraju v kapele Botafogo, což je obrovský relax. Kdysi se na akordeonisty dívali někteři přezíravě, cítila jsem to. Proto mi ten nástroj hned nepřirostl k srdci," říká absolventka pražské hudební konzervatoře a DAMU.

Ač dává přednost herectví, ráda si užívá samoty. Agáta bude mít za několik dní rok a brzy začne chápat, do jaké míry tatínek o ni i její maminku stojí. Ovšem Štolpa není zrovna tím vzorovým otcem. Nejenže se mu v poslední době vůbec nedaří prosadit v herecké branži, ale pořád se podle některých jeho kolegů stále potýká s alkoholem. "Je to skvělý člověk, ale alkohol ho ničí. I to je důvod, proč má problém dostat se na televizní obrazovku a pochopitelně se pak musí spokojit i s malým příjmem peněz," řekl Blesku jeden z jeho kolegů.


Stáhněte si do mobilu zvonění
Ordinace v růžové zahradě
705670 pošlete na 907 99 30
Cena SMS je 30 Kč vč. DPH. Provozuje Ringier ČR. Více na www.bleskmobil.cz