Pavel Čepelák (18)

Pavel se ve studiu nejen přiznal k drogové minulosti, že je homosexuál a že nenávidí svého otce, ale šokoval i tím, že ho sex s přítelkyní Václavou nebaví.

Když došlo na otázku, jestli se někdy popral se svou matkou, jeho patroni využili možnosti výměny otázky. Sama Pavlova matka Jaroslava tak nechtěla národu prozradit, jaké komplikace se synem zažila... Pavel odpověděl na všechny otázky pravdivě a jeho, pro některé diváky drsný životní příběh pravdy, bude k vidění v dalším díle pořadu. Těšte se na porno a další "libůstky."

Josef Polášek (25)

Před Čepelákem seděl v horkém křesle Josef Polášek a padaly z něj věci! Netajil se, že ho rajcuje oheň.

Pak Polášek ještě prozradil, že má slastné pocity, když si ohněm opaluje vlastní kůži a přidal, že oheň by hasit nedokázal - má ho prý moc rád. Odešel s výhrou 100 tisíc korun.

Fotogalerie
3 fotografie

Zuzana Popilková (24)

Zuzana Popilková (24) musela v soutěži skončit, když na otázku: Líbil se vám na vašich cestách jiný muž než váš přítel? odpověděla nepravdivě 'Ne'.

Že je Zuzana pořádná divoška potvrdily i její předchozí odpovědi! "Když jsem něco chtěla, tak jsem to třeba dosáhla sexem," řekla například hezká Slovenka.

Moderátor Šiška se ihned v následující otázce zeptal, zda měla sex se svým bývalým šéfem. Přítel pak jen procedil skrz zuby: "Tak to mě zajímá."

A Zuzana? Řekla, že ano, dokonce dvakrát.

Ale pak již nedokázala sebrat odvahu a odpovědět správně na otázku, zda se jí na jejích cestách líbil nějaký muž víc než její přitel a šla domů.

I další týden bude asi horký!