"Jsou oba skvělí. S Vendou se mi ale hraje líp," netají se Bílá. V překladu jako kdyby zpěvačka přiznávala: "Lépe se mi plive na Vendu!"

V roli Garcii Lucie skutečně preferuje svého stále ještě manžela Noida. "S ním je totiž skutečně o čem hrát," říká zpěvačka, která rozvod s Noidem krásně řeší nechtěně i na jevišti karlínského divadla.

Fotogalerie
3 fotografie

"Ty hajzle!" křičí na manžela a s obrovským gustem mu plive do obličeje. V civilu se k sobě podle Lucie ale chovají krásně. To jen ta role je prý pohltí. Každopádně, i když se Lucie s Noidem teď rozvedou, nemají šanci být bez sebe. Do května má Carmen vyprodáno a Lucie s Noidem se utká na jevišti a poplive ho do té doby minimálně třikrát týdně.

"Opravdu si to teď užívám. V soukromí sice prožívám ne moc šťastné období, ale ten zájem o představení to všechno vyléčí," říká Bílá.

Roli Carmen se pro jistotu naučila i zpěvačka Dasha. To kdyby Lucie onemocněla nebo jí do toho něco závažného vlezlo. Třeba rozvod... Kromě toho, že si to Slavice radši rozdává s Noidem, ještě Lucie prozradila úplnou novinku. Autor hudby Carmen Frank Wildhorn chce s Bílou natočit cédéčko a pozvat ji na nějakou dobu pracovně do New Yorku. Z toho je Lucie přímo nadšená.

Jen neví, jestli má nechat doma samotného syna Filipa (13). Holky po něm šílí a už se v obchodech poohlíží po pánských parfémech. Svoji cestu za oceán si musí Bílá dobře rozmyslet. Aby se nevrátila a nedozvěděla se třeba, že bude babičkou...

Stáhněte si zvonění
Carmen - předehra
103455 pošlete na 907 99 30
Cena SMS 30 Kč. Provozuje Ringier.
Více na www.bleskmobil.cz