Co doopravdy vadí rodinnému klanu Brzobohatých na křehké Johance?

Známí rodiny všude trousí, že Ondřejovým rodičům vadí nedokončené vzdělání partnerky (Johanka nemá ani maturitu), stejně jako její problematické rodinné zázemí (matka se léčila z alkoholismu) či jiná sexuální orientace (má to ráda i s holkama).



Je to pravda nebo jen pomluvy? Brzobohatí ale mlčí.

Blesk.cz si proto vymyslel 7 důvodu, proč rodiče zapudili synovi nevěstu. Na každém šprochu pravdy trochu...

1) Johanka si nechala před svatbou ušít větší, lepší, silikonové poprsí.

Ondřejova sestra Rola se pyšní největším přírodním poprsím v českém showbyznysu (o první místo se dělí s Halinou Pawlowskou). Johančin pokus (před zákrokem měla dětskou velikost) Brzobohatí právem chápou jako snahu setřást Rolu z prvních příček. Je to podraz, který se mezi příbuznými nedělá.


Čtěte také: Oblíbený herec Ondřej Brzobohatý se oženil


2) Je chudá

Brzobohatí sice nepaří mezi miliardáře, ale jejich prasátko není žádné zagroškudla. A mají jméno, které slibuje ještě světlejší zítřky. "Vzala si našeho Ondráška kvůli jménu," míní ženichova matka Rola a poukazuje na to, že když si ona brala světového herce, nechala si své vlastní, podprůměrné příjmení Gregorová.

3) Sehnala Ondřejovi málo hereckých příležitostí

Johanka jako produkční na TV Novy sehnala vzdělanému Ondřejovi (hudební konzervatoř) navzdory svým skvělým kontaktům jen jedinou (!) pracovní příležitost: v seriálu Ulice. Takhle se budoucí snacha nechová. Sice se šušká, že Johanka stojí za Ondřejovým jediným úspěchem, totiž moderováním SuperStar, ale Brzobohatí to považují za Johančino p.r. "S tím ať jde do p.r.**e!" nechal se slyšet táta rodu Radek.

4) Je moc hubená (58 kg)

Na rodinných poradách na tuto škaredou podrobnost upozorňuje hlavně Ondřejova sestra Rola (80 kg bez bačkor). "Takové vyžle do rodiny nechceme!” bouří Rola a její matka Hana (85 kg s bačkorami) souhlasně kýve. "Viď, táto!" šťouchá do Radka (70 kg v bačkorách a zimníku).

5) Spala se třemi ženami

Tak tohle je fakt moc. Johanka byla Ondřejovi nevěrná a ještě navíc se ženou násobenou třemi. Přes tohle by se nepřenesli ani v kočovných rodinách, natož v tak slušné famílii jako jsou Brzobohatí.
Tato pomluva na Johanku vznikla tak, že na Nově, kde pracuje, plánovali natočit volné pokračování seriálu "Tři chlapi v chalupě" a kvůli sledovanosti (ženy nad 40) ho chtěli pojmout jako "Tři ženy ve vile". A fáma byla na světě.

6) Má pochybné zaměstnání

Johanka se podle Brzobohatých živí jako "podržtaška" na Nově (produkční, p.r. manažerka a koordinátorka). "Zaměstnání, jejichž jména nedokážu vyslovit, nejsou žádná zaměstnání", míní Hana, matka rodu. Ondrášek má naproti tomu vystudovanou prestižní hudební konzervatoř (klavír) a plánuje studium na zahraniční škole.

7) Ona nám ho zkazí

Johanka je prý na Ondřeje moc divoká a její matka prý pije jak duha. Naproti tomu stoické duo Hana a Rola na večírcích vypije sotva dvě lahve bílého vína na posezení a tvrdé pijí jen když zítra neřídí. Ondrášek už první příznaky "návalu divokosti" předvedl: Na svatbě tančil na stole na písně Michaela Jacksona.

Závěrem nezbývá, než popřát novomanželů hodně štěstí.