Agáta se loni na festivalu dokonce poprala, a tak jí představitelé festivalu upozornili, že vzhledem k negativní publicitě, která modelku provází, si nepřejou, aby do Varů jezdila.

Jenže ve čtvrtek stejně do lázeňského města dorazila. Rozhodla se zde totiž natočit reportáž pro internetovou televizi Stream.cz. A jelikož se nezúčastnila žádné oficiální akce od filmového festivalu, neměl nikdo z pořadatelů možnost, Agátu vykázat.

K urychlenému odjezdu z Varů se modelka rozhodla, až když zjistila, že každou chvílí má dorazit Simona Krainová i se svým milencem, hokejistou Jiřím Hudlerem. S tím v minulosti chodila i Hanychová a tak jsou vztahy mezi těmito dvěma modelkami dosti napjaté.

„Přijede i Krainová? Tak to raději pojedu, nechci tady vyvolávat nějaké kontroverze,“ řekla Agáta a spolu se svým štábem Vary urychleně opustili.

„Mně ta slečna vůbec nezajímá. Nestojí mi za to, abych o ní řekla cokoliv dalšího,“ řekla Krainová, která si svůj první večer na festivalu pořádně užila. Spolu se svými přáteli mezi kterými byla například Andrea Verešová s manželem, popíjela v Tretter´s baru až do rána.

Videorozhovor s Krainovou: "Agátu, matka špatně vychovala"!

339833:gallery:true:true

Fotogalerie
7 fotografií