Kam Maláčová svou soutěž přesunula? Na Primu! Jak ředitelka soutěže krásy prozradila, nabídku spolupráce nabídla všem televizím, tedy včetně veřejnoprávní České televize. Vyhrála však Prima. Podrobnosti celého kontraktu, včetně podoby finálového večera, zatím nejsou známy. „Během prázdnin jsem osobně navštívila Novu, Primu i ČT,“ řekla Blesk.cz Maláčová.

Z missky ředitelkou

„Šlo mi o vytvoření dlouhodobého partnerského vztahu a nastavení nových obchodních podmínek. Trh se vyvíjí, změna je život a je nutné se neustále zlepšovat a přicházet s něčím novým,“ vysvětlila Michaela Maláčová, která si soutěží Miss sama prošla a uspěla v ní. Tenkrát byla však jen Miss ČR, které dlouhá léta šéfoval Miloš Zapletal. Maláčová v jeho soutěži získala korunku a titul Miss ČR v roce 1991.

Maláčová ovládla prostředí českých soutěží krásy v květnu letošního roku. Konkurenční Miss ČR lehce získala a stala se její ředitelkou. Tuto pozici do té doby zastávala Miss World 2006 Taťána Kuchařová. Maláčové Česká Miss vznikla v roce 2005.