Jak uváděl v sobotu portál astrosféra.cz, řidiči mohli očekávat nejrůznější problémy a těžkosti, stejně jako mnohé zkoušky a omezení. Navíc horoskop samotné Dary ukazuje, že v období od května do srpna se bude objevovat v situacích, v nichž  může být častěji konfrontována s problematikou smrti. Podle uznávaného astrologa Milana Gelnara ji navíc podobná situace čeká znovu na konci léta příštího roku.

Nepřízeň osudu

V době nehody, tedy v sobotu 10. července kolem poledne, u Dary hvězdy naznačovaly nesoulad v oblasti dodržování pravidel a různých zákonitostí. Zároveň ukazovaly rozpor s veřejností, či v citových emocích. „Situaci navíc zhoršilo špatné postavení Uranu, který symbolizuje náhlé změny destrukčního charakteru vůči Bodu štěstí Dary, říká Gelnar.

Pro Střelce obecně platí „třikrát měř a jednou řež“. Dara by tedy měla jezdit pomaleji, než na kolik si troufá a přemýšlet pokud možno dříve, než koná, a hlavně se snažit dodržovat předpisy!

Daru mohly hvězdy varovat

Dobrý astrolog mohl Daru důrazně varovat a upozornit, že se pravděpodobně bude častěji setkávat s problematikou smrti a bude mít tendenci porušovat dohody či pravidla. Zkombinujeme-li smrt a porušování pravidel (například silničních), může si každý lehce odvodit dopravní nehodu a mít se na silnicích na pozoru.

Už v lednu horoskopy varovaly, že druhá polovina roku bude vyhrocená, ne-li dramatická. „Jak červenec, tak srpen jsou z hlediska náhlých událostí destrukčního charakteru hodně nadupaný a nejrozumnější je být někde v ústraní, jen tak relaxovat a do ničeho se moc raději nepouštět,“ varoval letní horoskop Blesku.

Všechno zlé je k něčemu dobré

Tato událost Daře zřejmě ukáže, co je a není důležité, a nasměruje ji k naplňování smyslu jejího života. Pozitivní je, že přátelé se od ní zřejmě neodkloní a nabídnou ji svou pomoc. Jednoduché to ale mít opravdu nebude.

Jaký je horoskop Dary na dnešní den, si můžete přečíst zde:

Horoskopy baner
Autor: blesk

Horoskop pro Daru Rolins připravoval astrolog Milan Gelnar

astrolog Milan Gelnar
Autor: blesk