Chceme podpořit vánoční prodej a proto jsme se rozhodli, že vám dáme k dispozici členství vhodné pro prodej nového zboží na jeden měsíc zcela zdarma. 

Rozhodnutí vlády o zrušení lidmi tolik oblíbených vánočních trhů ze dne na den z důvodu protipandemických opatření, přišlo doslova jako blesk z čistého nebe. Drtivý dopad mělo na desetitisíce drobných obchodníků a podnikatelů. Pokud patříte mezi ně a přišly jste o prodejní místo na některém ze zrušených adventních trhů, nabízíme vám, stejně jako to už udělaly některé další společnosti, možnost nabídnout své zboží zdarma u nás na prodejním webu Mimibazar.cz. Ten již více než třináct let patří mezi nejpopulárnější maminkovské weby se silnou čtenářskou základnou. Nabízíme vám tak možnost oslovit je prostřednictvím svých prodejních příspěvků.

V případě zájmu pište na podpora@mimibazar.cz a obdržíte zdarma členství Safír na celý měsíc. Stačí, když nám pošlete potvrzení o tom, že jste měli rezervované/zaplacené prodejní místo na trzích (mailová komunikace, potvrzení rezervace, faktura apod.) Na základě tohoto potvrzení Vám na jeden měsíc aktivujeme členství a můžete začít hned prodávat.