Co kus, to originál

Chcete svému pejskovi pořídit obojek nebo vodítko, které nebude mít nikdo jiný? Veškeré výrobky jsou ručně dělané a navrhují je přímo sami zaměstnanci, takže zaručeně stejné nepotkáte! V sortimentu najdete nejen obojky, ale i vodítka, hračky a ostatní doplňky pro vaše mazlíčky. Vše je vyráběno 100% v Čechách a v té nejvyšší kvalitě. Chcete vlastní text nebo monogram? Není problém. Na zakázku zhotoví i gravírovanou známku s vlastním textem. 

Osvědčený BioThan materiál

Že jste o něm ještě neslyšeli? Velká chyba! Všechny vodítka a obojky jsou vyrobeny z BioThanového materiálu, který je vysoce kvalitní, odolný a hlavně lehce údržbový materiál a je na první pohled k nerozeznání od pravé kůže. Jeho výhodou oproti klasické kůži navíc je, že se každodenním používáním nijak neodírá a je odolný vůči sluníčku i vodě. Takže se nemůže stát, že máte svůj originální obojek nebo vodítko po jedné sezóně bez zářivé barvy.

Pomáhejte také

Udělejte radost hned dvakrát. Nejen, že potěšíte svého pesana krásným zářivým obojkem, ale uděláte ještě něco dobrého i pro druhé. Všechny obojky, hračky nebo vodítka totiž vyrábí lidé se zdravotním postižením či jiným znevýhodněním. V současnosti zaměstnává Filipa přes 600 zaměstnanců s různými druhy hendikepu, kteří pracují na provozech po celé České republice. Takže s každým zakoupeným výrobkem tak vlastně pomáháte i jim.

Seznamte se s Heroldem

Tento čtyřnohý krasavec je nejen tváří značky, ale především prvním z testujících výrobky na vlastní kůži. A jak se mu líbí? Přesvědčte se ZDE.

Fotogalerie
9 fotografií