Prvním produktem, který jsme pro Vás vybrali, je SILVERCREST® Rýžovar SRK 400 C1.Tento rýžovar je nejenom praktickým pomocníkem do kuchyně pro snadné a rychlé vaření rýže bez rizika připálení, ale má také nástavec na vaření v páře. S jeho pomocí můžete připravit zdravé pokrmy plné vitamínů a minerálů, aniž byste ztratili cennou chuť a výživové hodnoty. Dokáže uvařit až 8 porcí rýže najednou a navíc má funkci automatického udržování teploty. S 41% slevou nakupte za pouhých 349,- ZDE.

SILVERCREST® Rýžovar SRK 400 C1
Autor: lidl.cz

Druhým produktem je ERNESTO® Hrnec o průměru 24 cm. Tento kvalitní hrnec je vyroben z nerezové oceli a díky svému objemu 4 litru Vám umožní připravit větší množství jídla najednou. Hrnec je vhodný pro všechny typy sporáků včetně indukce a díky svým ergonomickým rukojetím Vám usnadní manipulaci s ním. S 50% slevou nakupte za 449,- ZDE.

ERNESTO® Hrnec o průměru 24 cm
Autor:  lidl.cz

Pokud máte rádi sladké dobroty, určitě oceníte další produkt na našem seznamu - SILVERCREST® Palacinkovač SCM 1500 E5. Tento pomocník Vám umožní připravit perfektní palačinky nebo lívance a to díky 5 různým teplotám a nepřilnavému povrchu. Navíc se snadno čistí a ušetří Vám spoustu času a energie. S 30% slevou nakupte za 699,- ZDE.

SILVERCREST® Palacinkovač SCM 1500 E5
Autor: lidl.cz

V rámci našeho výběru nejlepších akčních produktů z Lidl-shop.cz nesmí chybět je Silvercrest diagnostická váha SBF 77. Tento produkt vám pomůže sledovat vaše zdraví a tělesné parametry. Váha umí měřit váhu, tělesný tuk, svalovou hmotu, kostní hmotu a tekutiny v těle. Data se ukládají přímo do aplikace na vašem chytrém telefonu, kde si je můžete snadno prohlížet a porovnávat s minulými měřeními. S touto váhou budete mít vždy přehled o svém zdravotním stavu a budete moci svou stravu a cvičení přizpůsobit tak, aby byly co nejefektivnější. S 57% slevou nakupte za 299,- ZDE.

Silvercrest diagnostická váha SBF 77
Autor:  lidl.cz

Posledním produktem na našem seznamu je BODUM TRAVEL PRESS Kávovar o objemu 0,35 litru. Tento praktický kávovar Vám umožní připravit si čerstvou kávu kdykoliv a kdekoliv, a to i bez přístupu k elektrické síti. Díky kombinaci kávovaru a termosky Vám uchová kávu teplou po celý den a navíc se jednoduše čistí. S 32% slevou nakupte za 169,- ZDE.

BODUM TRAVEL PRESS Kávovar
Autor:  lidl.cz

Věříme, že jsme vám představili skvělé produkty, mezi kterými si každý najde svého favorita. Akce platí pouze do konce týdne nebo do vyprodání zásob, tak neváhejte a využijte tuto příležitost k nákupu kvalitních produktů za skvělé ceny.