Jde o stavbu z roku 1901 a jednotlivé byty v třípodlažním domě, které celkem zabírají plochu 465 m2, mají dámy v plánu do budoucna spojit v jeden obří. Cynthia Nixon (55) se údajně na natáčení nové řady kultovního seriálu, která bude mít název And Just Like That, těší. Na rozdíl od představitelky Samanthy, tedy herečky Kim Cattrall (64), která už v roce 2010 odmítla mít do budoucna s jakýmkoli projektem navazujícím na Sex ve městě cokoli společného. Důvodem prý byly spory kvůli nevyváženým odměnám pro jednotlivé představitelky. A ač Miranda ani v novém seriálu nebude tou hlavní, na jejím honoráři se evidentně nešetří, když utrácí už dnes.

Fotogalerie
11 fotografií

Její nový dům stál 4,4 milionu dolarů a je jen dalším do sbírky jejích newyorských nemovitostí. Jako místní rodačka totiž na město, které nikdy nespí, nedá dopustit. V roce 2018 dokonce kandidovala na post guvernéra státu New York. Cynthia totiž není „jenom“ herečka. Je politicky aktivní a věnuje se zejména tématům vzdělávání, práv žen a i díky své orientaci také problematice LBGT. V roce 2012 si vzala Christinu Marinoni, s níž společně vychovává tři děti. V té době už úspěšně zvítězila nad rakovinou prsu, která jí byla diagnostikována v roce 2006. Boj s rakovinou je tudíž další oblastí, v níž se veřejně angažuje.

Její nový domov má šest ložnic a pět koupelen, ale ani jedno z toho není jeho hlavním plusem. Přestože jsou zahrady u domů na Manhattanu nedostatkovým zbožím, hereččino sídlo se může pyšnit malou zahrádkou v klidu vnitrobloku, kterou od hlavního salonu dělí jen velké posuvné skleněné dveře.

 

Co je kvetoucí chloubou této zahrady a jaké je hlavní poznávací znamení interiérů bytů v New Yorku? To vše a ještě mnohem víc se dozvíte v novém zářijovém čísle časopisu Blesk Bydlení, které je od 18. 8. 2021 k dostání na novinových stáncích. Nebo si ho můžete pohodlně objednat z domova v tištěné či elektronické verzi v našem iKiosku ZDE.