Infinity London bude první a jedinou budovou na světě, která se bude moci pochlubit bazénem s nejmodernějším designem. Nacházet se bude na vrcholu 55 patrové výškové budovy, takže umožní lidem plavat ve výšce 220 metrů nad Londýnem s nerušeným výhledem na město.

Bazén bude vyroben spíše z litého akrylátu než ze skla. Tento materiál byl vybrán po pečlivém zvážení. Ukázalo se totiž, že litý akrylát má podobnou vlnovou délku jako voda, což umožňuje, aby bazén vypadal zcela jasně. Kromě toho bude podlaha bazénu také průhledná, takže lidé uvnitř budovy budou moci vidět plavce nad nimi.

Vchod do bazénu je důmyslně skrytý. Compass Pools vysvětluje: „Plavci vstoupí do bazénu přes točité schodiště stoupající z podlahy bazénu. Dveře budou fungovat podobně jako u ponorky."

To však není jediná unikátní technologie bazénu. Návrháři našli způsob, jak zajistit, aby vítr nefoukal vodu do ulic. Do projektu zahrnuli vestavěný anemometr pro sledování rychlosti větru. Se stavbou by se mělo začít v roce 2020.