Johny Depp je jedním z nejvíce sexy mužů světa. Angelina Jolie je považována za jednu z nejkrásnějších žen planety. Pravidelně je tak oceňují prestižní americké časopisy. A tyto dvě celebrity spolu natočily v rámci připravovaného filmu Turista opravdu pekelně žhavou sexuální scénu kde jinde než ve sprše!

Diváci z celého světa už se nemohou dočkat, až ji uvidí, ale čáru přes rozpočet jim možná udělá Deppova dlouholetá přítelkyně, herečka Vanessa Paradis, se kterou má šarmatní herec dvě děti. Té se totiž scéna s Jolie vůbec nezamlouvá a přemlouvá Johnnyho, aby přemluvil producenty, aby ji z filmu vystřihli!

„Tlačila na něj kvůli té scéně. Nakonec ji chtěl opravdu nechat vystřihnout. Producenti s tím ale moc nesouhlasili,“ řekl jeden ze zasvěcených britskému tisku Mail On Sunday.

Snad tam zůstane...

Vystřihnutí dráždivé scény by ale byla skutečná škoda. Během ní by Depp měl Jolie přitisknout na skleněnou stěnu sprchy a vášnivě políbit. Oba tam jsou samozřejmě nazí a proslýchá se, že jdou rovnou tvrdě na věc.

Zatím není potvrzené, zda se scéna, kde se vášnivě milují dvě z nejhezčích osob planety, vystřihla, nebo ne. Divákům, kteří se nemohou dočkat, až film přijde do kin, tak nezbývá než doufat, že byznys vyhraje nad žárlivou Vanessou Paradis a sexy scénu ve sprše uvidí.

Fotogalerie
4 fotografie