Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Harry Potter má problémy s kondomy!

/
  • Představitel Harryho Pottera Daniel Radcliffe se bude soudit s výrobcem prezervativů Harry Popper.
    Představitel Harryho Pottera Daniel Radcliffe se bude soudit s výrobcem prezervativů Harry Popper. (youtube.com)
    20. srpna 2010 ● 18:15

    I čarodějové mají své problémy. Alespoň ten filmový. Představitel Harryho Poterra, Daniel Radcliffe, se chce se svým právníkem soudit se švýcarskou značkou prezervativů jménem Harry Popper!

    Filmová společnost Warner Brothers, která produkovala filmy o čarodějnickém učni, má potíže se značkou kondomů od jednoho švýcarského výrobce. Je to kvůli tomu, že jejich název, Harry Popper, je až příliš podobný jménu Harry Potter. Filmová společnost tak nyní požaduje od výrobce, aby své kondomy stáhl z prodeje.

    Na balíčku s prezervativy je vyobrazen imaginární "Harry Popper". V ruce má kouzelnou hůlku a na očích komické kulaté brýle. Produkční společnost už podala žalobu. Kazí to dobré jméno filmové postavy, která je oblíbená hlavně u dětí. "Jméno mého klienta je v nebezpečí," sdělil právník.

    Jak píše telegraph.co.uk. souboj mezi Potterem a Popperem se dostane až k soudu. Koncem září by měl padnout rozsudek. Jan Brönnimann z vedení společnosti "Magic X", která pánskou ochranu vyrábí, doufá, že jeho výrobky budou moci zůstat na trhu. Ale jeho tvrzení, že výrobek nemá žádnou souvislost s Harry Potterem, zřejmě moc neobstojí.

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud
ČLÁNKY ODJINUD

Dnešní horoskopy