Eliška Balzerová a její odvážná fotografie
Autor: Roman Černý
Diváci tleskali nahé Balzerové. Čtěte ZDE!

Hlavní hrdinky nového filmu režiséra Vejdělka mají s muži poněkud komplikované vztahy. A ne jinak to mají jejich představitelky i v reálném životě.

Lenka Vlasáková (38) dorazila na premiéru se svým partnerem Janem Dolanským. Ten je o osm let mladší a vedle dvou vlastních dětí vychovává s Lenkou i třináctiletou dceru Sofii z jejího prvního manželství.

Fotogalerie
7 fotografií

Kubařová s Janákem

Hodně zamotaný vztah má i další z hlavních představitelek filmu Veronika Kubařová (22). Ta žije s o sedmnáct let starší režisérem Karlem Janákem, se kterým se sblížila během natáčení Rafťáků. Úspěšný režisér pak kvůli ní dokonce opustil svou rodinu. „Tehdy to nebylo jednoduché. Ale zamilovali jsme se do sebe a naše láska zvítězila,“ přiznává Kubařová, kterou Janák doprovázel i na premiéře.

Balzer se skrýval

A tak paradoxně nejklidnější partnerský život má Eliška Balzerová. A topřitom v Ženách pokušení hraje svůj pravý opak – ženu, která za život vystřídala stovky mužů. „Já už jsem přes třicet let v pokušení jen se svým manželem Janem,“ s úsměvem tvrdí populární herečka.

Svého manžela vzala i na premiéru, ale snažila se ho co nejvíce ušetřit zájmu médií. Většinu času tak trávila mimo jeho společnost. „Eliška se ho asi snažila ušetřit zájmu médií, který Honza vůbec nevyhledává,“ prozradila nám její kamarádka. Jan Balzer je přitom zkušený filmový harcovník. Jako vedoucí produkce pracoval v minulosti na desítkách projektů.

Ženy v pokušení
Autor: Blesk

543850:gallery:true:true