Ryan si tentokrát sedl na místo spolujezdce a nechal svou novou přítelkyni Evu Mendes řídit. Role profesionálního řidiče, kterého ztvárnil ve filmu Drive, už herce zřejmě omrzela. I když ve snímku režiséra Nicolase Refna promluví sotva slovo, dámské publikum si přijde na své. Ryanův kouzelný úsměv by dostal do kolen každou ženu.

Nyní si jeho úsměv a sexy tělo může dopřávat dosytosti Eva Mendes. Pár spolu začal chodit před měsícem, kdy je fotografové načapali jak se ruku v ruce procházejí v Disneylandu. Z jednoho pěkného víkendu tak vznikl vztah, kterého se herec obával. V rozhovoru pro časopis The Times se totiž svěřil, že vztah dvou celebrit nemůže fungovat.

"Showbyznys je špatný přítel. Když jsou spolu dva lidé ze showbyznysu, je toho showbyznysu příliš. poutá to na sebe takovou pozornost, že z toho nemůže nic vzejít," prozradil herec a dodal, že jeho prioritou je nyní natáčení filmů, což srovnává s "děláním" dětí. "Dávám tomu tolik, že je to skoro jako manželství, rád bych měl děti, ale nyní radši dělám filmy." Jak vážně bere Ryan svůj vztah se starší herečkou Mendes tak ukáže až čas.

Aktuálně Ryan natáčí krimi drama s názvem Gangster Squad, kde hraje mafiána Jerryho Wooterse. Ve filmu, který líčí prostředí mafie v Los Angeles v letech 1940-1950, hrají kromě Ryana i Emma Stone nebo Sean Penn. S herečkou Emmou Stone si Ryan zahrál ve zmíněné komedii Bláznivá, zatracená láska, kde ztvárňuje "vyléčeného" sukničkáře.

Fotogalerie
12 fotografií