Herci Macaulay Culkin a Mila Kunis spolu randili dlouhých osm let. Kdekdo si myslel, že tenhle vztah skončí svatbou. Bohužel se tak nestane. Pár se rozešel. Poslední polibek si prý ale dali již před několika měsíci, jen to zatím tajili před médii. Mila totiž chtěla mít klid během premiéry filmu Černá labuť, ve kterém exceluje vedle zkušenější kolegyně Natalie Portman.

Rozchod údajně proběhl v míru. "Rozchod proběhl v přátelském duchu," potvrdil jeden z mluvčích hvězd americkému deníku New York Post.

Kunis nechce vdavky

A proč se po tak dlouhé době rozešli? Možná proto, že měl každý jiný názor na společný budoucí život. Třeba "Kevin" už chtěl děti a Mila ještě ne, nebo se jí zdálo, že není dobrým partnerem pro rodinu. Oběma teoriím by odpovídalo Milino nedávné vyjádření:

"Myslím si, že svatba není pro mě. Někdy bych ale určitě chtěla děti. Zatím jsem moc sobecká, abych je mohla mít, ale až jednou otěhotním, chtěla bych, abych tou dobou žila s někým, o kom budu vědět, že se o mě i naše děti postará. Vdávat se ale nepotřebuji."

Culkin se proslavil jako "Kevin" v komediích Sám doma, Sám doma 2 a Sám doma a bohatý. Po těchto filmech ho už ale diváci neměli moc šanci na plátně vidět. Kunis momentálně září po boku Natalie Portman ve snímu Černá labuť, kde hraje primabalerínu. Holky tam mají dokonce pořádně žhavou sexuální scénu!

Portman má rozhodně větší štěstí v lásce, než její kolegyně Mila. Nedávno oznámila zasnoubení s choreografem Benjaminem Millepiedem (33). Pár spolu už dokonce čeká prvního potomka.