Americká herečka, která se stala populární zejména u teenagerů díky filmu Deník princezny nebo filmu Ďábel nosí Pradu s Meryl Streep v hlavní roli, se snaží za každou cenu zbavit nálepky hodného a nevinného děvčátka. Zatím si zahrála v několika romantických filmech a dramatech, kde dokázala, že má skutečný herecký talent.

Pro své fanoušky si tak připravila šokující odhalení. V novém filmu si zahraje doslova dračici v sexu Maggie. Ve snímku Láska a jiné závislosti (Love and Other Drugs) také sbalí neméně známého hereckého kolegu Jakea Gyllenhaala, který hraje prodejce Viagry Jamieho. Její postava je nespoutaná volnomyšlenkářka, která v sexu nezná hranice.

Fotogalerie
3 fotografie

Scénář filmu je tak nabytý erotickými a nahými scénami. Jak potvrdili sami herci, ve filmu stráví většinu času spíše nazí, než oblečení. Tvůrci slibují, že půjde o nejvíce žhavý a sexy film roku. Anne měla na začátku s nahotou velké problémy, ale nakonec si to skvěle užila. Tomu napomohl i fakt, že se při natáčení spřátelila s Jakem, herci se i intimně poznali. Oba pak neměli problém svléknout se i pro titulku časopisu Entertainment. Premiéra filmu Láska a jiné závislosti je v ČR naplánována na 10. březen 2011.