Pravděpodobně právě díky komedii Láska a jiné drogy, ve které si Anne a Jake zahráli několik společných erotických scén, mají teď oba herci jiný pohled na sexualitu a nahotu.

Povahou jsou oba ostýchaví, ale režisér snímku Edward Zwick je donutil odhodit oblečení i stud a natočit několik lechtivých scén. Podle Gyllenhaala byli s Hathway nazí asi pětašedesát procent natáčecího času! „Kvůli tomu, že jsme na sobě věčně nic neměli, jsem byla pořád samá modřina,“ postěžovala si se smíchem v hlase Anne.

Jake Gyllenhaal a Anne Hathaway jsou splolu nafocení pro titulku magazínu Entertainment.
Autor: Profimedia.cz

Svlékl se i režisér!

Herci přiznali americkému časopisu Entertainment Weekly, pro který se nechali vyfotit nazí a v objetí, že se při natáčení filmu původně hodně styděli. Podle vlastních slov byli při prvních natáčecích erotických scénách i dost nešikovní. „Úplně jsem zpanikařila, když jsme se s Jakem měli poprvé svléknout!“ přiznala se Anne.

Byl to ale právě režisér Edward Zwick, který jim dodal hodně sebedůvěry. Aby herce přesvědčil, že na nahotě není nic špatného, neváhal, svlékl se také a skočil k nim do postele! Jake se nakonec v rozhovoru magazínu přiznal, že při fingovaném sexu s Anne do filmu myslel právě na režiséra. Anne prý myslela raději na sebe.