Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Angelina Jolie svým kolegyním bere práci!

/
  • Fotografie
    Fotografie (internal)
    20. srpna 2010 ● 19:51

    Americká herečka Angelina Jolie (35) prožívá velmi úspěšný rok. Filmové nabídky na nové role se jí jen hrnou a vypadá to, že její sex-appeal vytěsní na dlouhou dobu ostatní herečky z branže. Když si tvůrci vybírají nějakou sexy herečku do filmu, vždy padne jméno Angelina Jolie. V nejbližší době si tak zahraje Marilyn Monroe nebo královnu Kleopatru!

    Hollywoodská herečka září ve snímku Salt, kde hraje neohroženou americkou agentku, která je nejen velmi sexy, ale i drsná. Ve filmu představuje agentku ruského původu, která prožila dětství plné tvrdého výcviku. V poslední době se o Angelině psalo hlavně ve spojitosti jejích dětí, ať už adoptovaných, tak těch, které má s partnerem Bradem Pittem.

    Když Angelina před několika lety zástupkyni Sony Pictures Amy Pascalovo řekla, že by si ráda zahrála Jamese Bonda, ještě netušila, že se její přání téměř splní. Scénář filmu Salt byl původně psaný pro Toma Cruise, když však roli odmítl, producenti se obrátili na Jolie. Ta tak neváhala a roli přijala.

    Myslela jsem si, že neslyším

    Právě při jedné akční scéně ve filmu Salt si přivodila nepříjemné zranění. Jedna z nejlépe placených hereček se totiž ráda pouští do kaskadérských kousků na vlastní pěst. Paradoxně se zranila při natáčení jedné z nejlehčích akčních scén. Když měla přeskočit přes dveře, válet se po zemi a střílet, narazila hlavou do stolu.

    "Myslela jsem si, že budu mít vážné následky, protože jsem najednou nikoho dobře neslyšela a pomyslela jsem si: ach, můj bože.  Ale zapomněla jsem, že mám v uších sluchátka. Byla jsem v pořádku!" Svěřila se herečka americkým médiím při vzpomínce na filmování.

    Angelina jako Marilyn Monroe a Kleopatra

    Po akčním snímku Salt jí nyní čeká natáčení životopisných snímků o herečkách Merilyn Monroe a Liz Taylor. Tvůrci upřednostnili Jolie před Scarlett Johansson na roli svůdné Marilyn. Stejně tak vyfoukla roli Kleopatry kolegyni Catherin Zeta-Jones.

    Ve filmu o herečce Monroe si zahraje po boku George Clooneyho, který ve filmu zobrazí zpěváka Franka Sinatru. Ve snímku Kleopatra by si zase měla zahrát se svým partnerem Bradem Pittem, ten by měl ztvárnit milence egyptské královny Marca Antonia.

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 2

mrum: Myslíš její narušenou psychiku, křivou hubu ap.? Není aní hezká, natož sexy. Ale umí si opatřit business. Je to nuda všude Jolie, je už ohrana, pořád všude stejná. Taylorka jako Kleopatra byla nádherná, film měl úroveň. Cucák Pitt nemůže sehrát pořádnýho chlapa, na to nikdy neměl. Nejlepší je, když se ještě odbarví a hraje drsnýho válčícího Řeka... Podobně směšné jako když chlapeček Di Caprio zachraňuje urostlou ženskou... Ve skutečnosti by mu dala na bonbony leda tak. Ach jo.

(21. 08. 2010 07:47)

carodejnice398leta: ať si říká kdo chce co chce--je to nádherná žena a má charisma.....

(20. 08. 2010 22:36)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud
ČLÁNKY ODJINUD

Dnešní horoskopy