Skotský herec Gerard Butler doslova uhranul americkou herečku Jennifer Aniston. Je to rozhodně jiný typ muže, než si dříve Jennifer vybírala. Aniston byla vdaná za hollywoodského krasavce Brada Pitta, který ji ale opustil kvůli sexy dračici Angelině Jolie.

Jennifer se z rozchodu nemohla dlouho vzpamatovat. Aby se lépe vyrovnala své sokyni Angeline Jolie začala se stylizovat do ženy vamp narozdíl od své image domácí puťky. I filmové role dostávala spíše do romantických filmů a hrála vždy lehce potrhlé holky. Její komediální talent se však nedá zapřít.

Natáčení žhavých milostných scén ve filmu Exmanželka za odměnu se zvrtlo. Jennifer se do Gerarda zamilovala i v reálném životě.
Autor: Profimedia.cz, ČTK

Je jejich vztah jen pouhým marketingovým tahem?

Gerard a Jennifer se seznámili na natáčení společného filmu Exmanželka za odměnu a jak už to tak bývá jiskření, zamilované pohledy a doteky se přenesly z plátna do reálného života.

Společně si zapózovali i na titulce amerického magazínu W. Kde je fotil stejný fotograf, který fotil Angelinu Jolie a Brada Pitta na plakát k filmu Mr. and Mrs. Smith.

Vyrojily se však spekulace o tom, že jejich vztah je jen pouhou zástěrkou a dobrým marketingovým tahem k propagaci jejich filmu. Avšak fotografy byli už mnohokrát přistiženi jak tráví v soukromí společné chvilky, nejen tedy na červeném koberci na premiéře snímku Exmanželka za odměnu (The Bounty hunter).

Jennifer Aniston: Návrat k Gerardu Butlerovi!
Autor: ČTK

 

Fotogalerie
3 fotografie