První příběh dětských hraček se před patnácti lety stal velkým hitem a proslavil tak studio Pixar, o čtyři roky později ho následovalo druhé pokračování. Od jejich uvedení do kin uplynula už poměrně dlouhá doba, proto budou mít diváci možnost si předcházející díly připomenout. Od 29. dubna budou Toy Story a Toy Story 2 znovu uvedeny na filmové plátno, tentokrát ve 3D formátu.

473062:gallery:true:true

Nové pokračování Toy Story nás opět zavede za nezbednými hračkami, které jsou opravdu neposedné a nevydrží dlouho bez nějakého toho průšvihu. Můžete se tak těšit na osvědčené postavy v podobě kovboje Woodyho, který se svými přáteli Buzzem rakeťákem, Jessie, Rexem, rodinou Brambůrkových a dalšími postavičkami opět zažije nevídané dobrodružství.

473061:gallery:true:true

Hlavní hrdina Andy, který vlastní všechny tyto hračky, se připravuje na odjezd na vysokou školu, a tak svoje hračky schová. Jenže to by nebyl pravý příběh hraček, aby se tyto potvůrky nějak omylem nevyhodily a nevyzvedli je popeláři. Tito černí pasažéři si své útočiště najdou v dětském centru, kde musí přežívat výlevy několika předškoláků. Zde se tedy rozhodnou, že se vydají za dobrodružstvím a poputují zpět domů.

Za postavičky byli hlasově obsazeni Tom Hanks, Tim Allen, John Cusack, Wallace Shawn, John Ratzenberger, Jodi Benson, Timothy Dalton a mnoho dalších. Česká premiéra je plánovaná na červen letošního roku.

552842:gallery:true:true