Kdo by neznal přísnou zrzavou Mirandu ze seriálu Sex ve městě? Zatímco Carrie Bradshawová (Sarah Jessica Parker, 58) představovala obyčejnou holku od vedle, Samanta Jonesová (Kim Cattrall, 66) vilnou šelmu na lovu a Charlotte Yorková (Kristin Davisová, 58) úzkostnou, tmářskou perfekcionistku, tak Miranda byla vždy v podání Cynthie Nixonové (57) pragmatickou a logickou drsňačkou, na kterou si nikdo nepřijde.

A právě ona se vypravila prozkoumat střední Evropu a na svůj instagram nahrála celé album fotek, pod kterými pěla ódy na krásy Vídně a hlavně Prahy!

"Lepší narozeniny a Velikonoce ve Vídni a Praze o jarních prázdninách jsme nemohli zažít," začala a rozplývala se nad pražskými hotely. "Hotel byl tak přepychový a umělecký a personál tak ochotný a milý. Nechtělo se nám odjíždět!" dodala.

Na fotkách se zvěčnila se svou manželkou a aktivistkou Christine Marioniovou a jejich společným synkem Maxem Ellingtonem Nixon-Marinonim, který se prý po všech těch návštěvách muzeí proměnil v milovníka umění!

Video
Video se připravuje ...

Hodina dějepichu 38: Sex ve městě Reflex.cz

Fotogalerie
72 fotografií