Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Rafinované modely Kate! Proč vybrala na turné po Karibiku zrovna tyto barvy?

/
  • Kate šaty nevolila náhodně.
    25. března 2022 ● 14:54

    Turné prince Williama (39) a vévodkyně Kate (40) po Karibiku k sobě připoutalo značnou pozornost. Vedle politiky zaujala mnohé také sama krásná vévodkyně. Jako obvykle vynesla množství perfektně promyšlených outfitů! Co jimi chtěla říct?

  • 1.

    Královská modrá

    Když William a Kate 19. března dorazili na mezinárodní letiště Philipa S. W. Goldsona v Belize, oba z letadla vystoupili v modrých outfitech. Vévodkyně oblékla elegantní kostýmek návrhářky Jenny Packhamové s vypasovaným sáčkem a sukní pod kolena. Není náhoda, že zvolila právě královskou modř – právě to je totiž jedna z barev vlajky Belize. William zvolil oblek ve světlejším odstínu a kravatu v barvě námořnické modři.  

  • 2.

    Národní barvy

    Na návštěvu zříceniny mayské pyramidy v Cahal Pech vévodkyně oblékla červené lesklé šaty až na zem. Ani červenou nevolila náhodou; jedná se o další národní barvu Belize. William zůstal věrný modré.

     

    Poté, co byla Kate spatřena v elegantních šatech značky The Vampire's Wife, vzrostl podle procejce Love the Sales jejich prodej o 288 %. Šaty vévodkyně doplnila tříbrnými botami Jimmy Choo Mimi a náušnicemi O'Nitaa. 

  • 3.

    Boty bez podpatku

    Asi nejvíc veřejnost zaujaly lehké letní šaty s květinovými motivy, které Kate vynesla na návštěvu rodinné kakaové farmy a kulturního centra národu Garifunů – potomků domorodých indiánů a černých otroků.

     

    Šaty značky Tory Burch opět odrážely národní barvy Belize – červenou a modrou. jejich střih s nabíranými rukávy navíc odrážel módu místních žen. Na nohy si Kate obula béžové sandále na klínku Stuarta Weitzmana a do uší zastrčila náušnice Anyi Hindmarchové. Za celý den toho ale vévodkyně nachodila docela dost a zřejmě ji začaly bolet nohy, klínky tak v určitý moment vyměnila za pohodlné bílé espadrilky. 

  • 4.

    Sportovní sáčko z mládí

    Outfit, který Kate zvolila pro odlet z Belize, mnohé překvapil. Oblékla si totiž vintage červené sportovní sáčko značky Yves Saint Laurent, které si koupila ještě za studií za Univerzitě St. Andrews, kde se před dvaceti lety seznámila s princem Williamem.                 

  • 5.

    Žluté šaty na míru

    Během letu se vévodkyně převlékla a na Jamajku už zase dorazila oděná v přesně promyšleném outfitu. Z letadla vystoupila v šatech Roksanda, vytvořených přesně pro ni. Normálně se oděv prodává ve verzi se špagetovými ramínky, pro vévodkyni k nim ale návrhářka přidala krátké rukávy. K šatům si obula bílé lofičky s průstřihy značky Aquazzura

     

    Žlutou barvu opět volila podle národních barev Jamajky – žluté, zelené a černé. Panafrické barvy odkazují na původ tří čtvrtin místních obyvatel, jejichž předci povětšinou pocházeli z dnešní Nigérie a dalších afrických oblastí. 

  • 6.

    Pocta jamajské návrhářce

    Později se vévodkyně převlékla do letních šatů s tyrkysovými a korálovými proužky značky Willow Hilson Vintage za 369 liber, tedy něco málo pod 11 tisíc korun. Obula k nim béžové boty na tlustém podpatku a na ruku si nasadila náramek z dílny jamajské návrhářky Lashawnadly Bailey-Millerové. V outfitu navštívila město Trench Town, kde se zrodilo reggae. 

  • 7.

    Galerie

    Na více fotografií z královského turné po Karibiku se můžete podívat do naší galerie. 

    VIDEO: Blesk Podcast: Harryho k alkoholu a večírkům přivedl William, říká spisovatel Robert Lacey

    Video
    Video se připravuje ...

    Blesk Podcast: Harryho k alkoholu a večírkům přivedl William, říká spisovatel Robert Lacey Jiří Marek, Lukáš Červený

    Fotogalerie
    255 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 3

Milla: Tak si čtěte o válce a neklikejte na zprávy o královské rodině,ju?

(25. 03. 2022 21:12)

pakoni_na_dvore: Už s tou nánou dejte pokoj, teď frčí válka.

(25. 03. 2022 18:00)

frantacizek: u Kate je pro královský dvůr výhodou, že jí sluší šecko.. nejen pro její konfečku 34..

(25. 03. 2022 16:46)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy