Ve finále hudebního pořadu Tvoje tvář má známý hlas se utkali Albert Černý (31), frontman kapely Lake Malawi, herečky Jitka Čvančarová (42) a Erika Stárková (36), a zpěvačka Bára Basiková (57).  Vítězkou se však stala vnadná Čvančarová, jejíž výkon byl vskutku strhující. Jako Susan Boyleová (59), legendární vítězka pěvecké soutěže Britain's Got Talent (Británie má talent), na pódiu zapěla hit You Raise Me Up (jistě si ji vybavíte od 4 Tenorů pod názvem Mně sílu dáš), a dojala porotu i diváky až k slzám. Především Eva Burešová (27) ronila krokodýlí slzy. „Byla to emoční horská dráha. Jen jsi vylezla z toho výtahu, tak jsem si říkala doprčic, zase budu brečet,“ štkala dojatě.

Podle reakcí diváků na sociálních sítích se ale zjevně bavili snad jenom samotní soutěžící, moderátoři, kterých bylo tentokrát vícero, a čtyřčlenná porota. „Letos jsme nekoukali, nemělo to šmrnc jako minulé roky. Dříve bylo tolik krásných zábavných pořadů, že se člověk na sobotní večer těšil, na tu pohodu a legraci u televize, dnes buď vše opakují, anebo to stojí za prd…“ stěžovali si mnozí na oficiálních facebookových stránkách TV Nova.

Někteří dokonce zavzpomínali na staré dobré estrády. Korn, Kaiser, Lábus… Jejich scénky mi chybí… Copak není nikdo, kdo by dnes udělal nějaký takový zábavný program?“

VIDEO: Charitativní videoklip Tvoje tvář má známý hlas: Pomozte lékařům a sestřičkám!

Video
Video se připravuje ...

Charitativní videoklip Tvoje tvář má známý hlas: Pomozte lékařům a sestřičkám! TV Nova

Pořadu je rovněž vytýkáno neúnosné množství reklam, které přerušují show prakticky po každé druhé písničce... což vysvětluje, proč je show vysílána od osmi dvaceti až téměř do jedenácti hodin večer. „Mě by to docela bavilo, nebýt reklam a zdlouhavých trapných komentářů. Zajímají mě jen vystoupení, a ta si pustím druhý den,“ prozradila svou „taktiku“ jedna z divaček.

A našli se i tací, jimž vrtalo hlavou, proč v publiku nebyl vidět ani jeden jediný člověk s rouškou... a jaksepatří to také okomentovali. „Hlavně, že okopčí We Are the World, jakože pomáhají, a přitom tam v hledišti jedou záběry na hromady lidí bez roušek, mačkaj se tam u sebe, to je jako co? Předtočený záběry na diváky asi z léta? Nebo to jsou dobrovolníci, co si nechali každý týden špejlí projet mozek, a samozřejmě byli všichni negativní? To je opravdu povzbuzující pro záchranné složky!“ rýpali a dožadovali se po Nově vysvětlení. To ale prozatím nepřišlo.

Další diváci zase podotýkali, že bez lehce nekorektního humoru Ondřeje Sokola (49) a Jakuba Koháka (46) to „nebylo ono“ a nemělo smysl Tvář vůbec sledovat. Jak ale trefně podotkla jedna fanynka Tváře: „Lidi budou pořád nespokojení. Jako kdyby měli v televizi jeden program…“ Kdyby totiž skutečně bylo tolik nespokojených diváků, těžko by tento pořad v sobotní večer vidělo neuvěřitelných 1 milion a 111 tisíc lidí. Tím na žebříčku sledovanosti strčila Tvář do kapsy zábavně-naučný pořad Tajemství těla, na který se na Čétéčku dívalo „pouze“ 846 tisíc diváků, tedy o 265 tisíc méně, a romantickou komedii Pohádky pro Emu, na které vsadila Prima. Ty totiž vidělo jenom 458 tisíc milovníků české kinematografie.

VIDEO: Tvoje tvář: Bára Basiková neudržela slzy! Kvůli Gottovi!

Video
Video se připravuje ...

Tvoje tvář: Bára Basiková neudržela slzy! Kvůli Gottovi! TV Nova

Fotogalerie
91 fotografií