Žijte pro sebe, pro svoji rodinu, pro své přátele, pro svoji práci, pro lepší svět – žijte pro cokoliv, co vám osobně dává smysl. Jen tak to může skutečně fungovat, neexistuje žádná šablona nebo návod na život, který by byl aplikovatelný na všechny. Zkrátka se někdy v klidu a dlouze zamyslete nad tím, co vás baví, co vás naplňuje, pro co nebo pro koho ráno vstáváte z postele – ty odpovědi tam uvnitř někde určitě jsou.

Smysl života a otázky s ním spojené nás provázejí od nepaměti. Přestože jako lidstvo létáme na Měsíc nebo úspěšně transplantujeme srdce, na podobné otázky lze jen stěží najít vědeckou odpověď, kterou v dnešním světě spíše hledáme a očekáváme.

Na otázku „Pro co žít?“ si totiž musíme odpovědět my sami. Jen my sami totiž můžeme dát svému životu smysl a pro každého to bude představovat něco úplně jiného. Pokud vás zastihl splín nebo deprese a ani po usilovném přemýšlení vás nic nenapadá, tak věřte tomu, že tento stav je vždy jen dočasný. Každý z nás byl někdy v nějaký moment, na nějakém místě skutečně šťastný. V těžkých časech si na tyto chvíle vzpomeňte a snažte se je znovu vytvářet.