Podivná válka mezi oběma ženami vypukla paradoxně v době, kdy se většina lidí s rodinou spíše usmiřuje. Vše totiž odstartovalo nevinné přání k novému roku. „Šťastný nový rok 2018. Spokojenost, zdraví a moře štěstí," napsala Ornella svým rodičům krátce po silvestrovské půlnoci.

Nedočkala se ale takové odezvy, jakou by asi očekávala. Od táty Michala sice dostala vzápětí milou odpověď: „Ornellko, vše nej v roce 2018 Tobě i klukům," narážel na svého zetě Josefa Koktu (60) a vnoučka Quentina (4). Zato Monika Štiková vůbec neodepsala.

Na sociální síti následně vysvětlovala, že rozhodně nezapomněla, ale odmlčela se zcela záměrně. „Za své chování si nic nezaslouží. Ať se stydí," setřela vlastní dceru a zkritizovala hlavně způsob, jak se Koktová chová k ní.

Nic konkrétního jí ale veřejně nevyčetla. Když se někdo nad její přísností pozastavil, odbyla ho s tím, že ví, co dělá. „Já mám v hlavě vše srovnané, ale spíše aby nelitovala ona."

VIDEO: Vztahy v rodině asi dost ovlivnil i rozchod Ornelliných rodičů. Jak se o tom Koktová dozvěděla?

Video
Video se připravuje ...

Ornella Koktová: Z rozvodu rodičů jsem nešťastná! Dozvěděla jsem se to z facebooku! Markéta Reinischová, Lukáš Červený, hudba: hudebnibanka.cz / Didier Ducau - Lady of the lake

Kdysi si přitom s dcerou velmi rozuměly. Co se mezi nimi změnilo? „Není to výsledek mé výchovy, ale výsledek odchodu z rodiny... a způsob, jak ji formuje její nový život a lidi v něm," vysvětlovala Monika, které podle webu Expres.cz vadí, že Ornella již před lety opustila rodinné hnízdo a přestěhovala se k manželovi.

Měla se tím od matky nejen osamostatnit, ale navíc jí prý i odříznout od zdroje peněz. Dříve jí totiž Štiková údajně domlouvala nejrůznější kšefty a sama si z výdělků brala podíl. Dokonce prý měla rodina dostat jednu nabídku, za níž Ornella požadovala větší podíl a tím matku rozčílila a dočkala se nařknutí, že chce okrádat vlastní příbuzné. Kritizuje snad Štiková dceru právě kvůli tomu?

Každopádně modelka, která před časem vyměnila blond kštici za tmavší odstín a mamince se tak vzhledově dost vzdálila, si útoky nenechala líbit. Matčinu kritiku totiž znovu zveřejnila na Instagramu a doplnila k ní vlastní komentář: „Za moje PFko, jiný level PF. Máma roku. Nejúžasnější máma na světě," napsala ironicky.

VIDEO: Monika Štiková: Rozvod po 26 letech! Manžel byl nevděčný!

Video
Video se připravuje ...

Monika Štiková: Rozvod po 26 letech! Manžel byl nevděčný! David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
47 fotografií