Od dob Karla Ondrky s Touretteovým syndromem, kterého měl na svědomí moderátor Kazma, se v pořadu Prostřeno moc exotů neobjevilo. Klidné vody pořadu rozvířil až mladý bývalý ajťák Pavel Klega, který se rozhodl cestovat na vlastní nebezpečí po světě a užívat si života se vším všudy.

Pocit pohody, klidu a míru chtěl Pavel nabídnout i svým protihráčům v Prostřeno. Proto jim vědomě do jídla přidal marihuanu. Soutěžící však na THC nebyli absolutně zvyklí, proto to s nimi pořádně zamávalo. „S přípravou másla jsem neměl zkušenosti. Proto jsem tam toho dal příliš,“ vysvětlil Pavel s tím, že pouze chtěl, aby se jeho hosté uvolnili. Místo toho však začali tři z nich kolabovat a musela pro ně přijet záchranka. 

Počínání mladého vlogera, který na internet přidává videa ze svých cest, se ani trochu nelíbilo Televizi Prima, která se k videu s přiznáním okamžitě vyjádřila. Pan Pavel Klega, který soutěžil v pořadu Prostřeno, po jehož večeři museli tři soutěžící vyhledat lékařské ošetření, svým jednáním zcela záměrně uvedl Televizi Prima i ostatní soutěžící v omyl,“ uvedla Jana Mrákotová, vedoucí lifestylového PR FTV Prima. 

„Tvrzení, že zdravotní komplikace spoluhráčů způsobil neúmyslně, svým aktuálním prohlášením zcela popřel. Televize Prima se cítí jeho jednáním poškozena. Produkce pořadu uplatní proti panu Klegovi veškeré sankce, které umožňuje jeho smlouva na účinkování v pořadu. Záměrné jednání kteréhokoliv z účastníků pořadu, které by mohlo vést k poškození, či dokonce ohrožení dalších účinkujících, považujeme za naprosto nepřípustné,“ dodala s tím, že se chce Klega svým chováním pouze zviditelnit.

VIDEA: Prostřeno, ve kterém vystupoval Pavel Klega.

Video
Video se připravuje ...

Po skandálu s drogami je Pavel k nepoznání! Proč šel dohola? FTV Prima

Video
Video se připravuje ...

Šárka z Prostřeno: Po otravě z Pavlova jídla další rána! Je v nouzi! TV Prima

Video
Video se připravuje ...

Jak se do jídla v Prostřeno dostaly halucinogeny? Věříte Pavlově historce? 

Video
Video se připravuje ...

Co způsobilo kolaps v Prostřeno? Drogy v jídle! FTV Prima

Video
Video se připravuje ...

Dobrodruh Pavel před kolapsem v Prostřenu: Vystrčil na hosty přirození! FTV Prima

Video
Video se připravuje ...

Otrava v dnešním Prostřeno vygraduje! Sanitka odveze hned tři účastníky! FTV Prima

Video
Video se připravuje ...

Kolaps v Prostřeno! Soutěžící odveze záchranka! Otrava jídlem! FTV Prima

Fotogalerie
16 fotografií