Bývalá hvězda seriálu Ulice zažila nejhorší období svého života. Bojovala s těžkou nemocí. „Nebylo to vůbec jednoduché, nemohla jsem téměř nic jíst. Vážila jsem pod padesát kilo, i když měřím 175 centimetrů. Musela jsem jít na operaci,“ řekla Kadlčková, která ležela v nemocnici na Karlově náměstí, kde bohužel péči zanedbali a Dominika kvůli tomu prožila klinickou smrt!

„Nemohla jsem dýchat, byla jsem připoutána na přístroje. Myslela jsem, že už bude se mnou konec. Měla jsem také velké problémy se zády. Zničila jsem si zdraví na taneční konzervatoři,“ dodává Kadlčková, která trpěla jako zvíře.

Kolem vyzáblé postavy Kadlčkové se vedly spekulace, že trpí anorexií a bulímií. Právě časté zvracení, které tuto nemoc doprovází, mohlo způsobit vážné poškození stěny jícnu. Poruchu přijmu potravy ale modelka popírá. Rehabilitovala se celkem dva roky. Odešla ze seriálu Ulice a snažila se uzdravit za každou cenu.

V současné době se herečka cítí daleko lépe. Snaží se žít normální život. Věnuje se více modelingu než práci herečky. Procestovala za poslední rok téměř celý svět a už přes rok je zamilovaná do fotbalisty Jiřího Bohma, se kterým plánuje budoucnost.

Co je zúžený jícen?

Zúžení jícnu mohou být pozánětlivá, kdy v chronicky drážděném úseku zesílí stěna jícnu a zúží jeho dutinu. Velmi častou příčinou dráždění je při dlouhodobém vtékání kyselého žaludečního obsahu do jícnu, jak k tomu dochází při pálení žáhy. Zúžení jícnu může být dědičné.

Špatná životospráva, poruchy příjmu potravy doprovázené hladověním nebo naopak zvracením onemocnění v žádném případě neprospívá.

Video
Video se připravuje ...

Den s Dominikou Kadlčkovou Jan Jedlička, Thomas Kruchina

Fotogalerie
5 fotografií