null:gallery:false:false:false

Už v pátek vychází zlaté 1000. číslo Blesk magazínu. Oslavte kulaté narozeniny s námi. 96 stran zajímavého čtení za stejnou cenu!

blesk
Autor: Foto Blesk

Modelka Hana Mašlíková je hlavní tváří přehlídek spodního prádla na veletrhu Styl v Brně
Autor: Ondřej Požár

Hana Mašlíková (29), silikonová modelka a moderátorka

Poupravená česká modelka nelení. Po té, co krachnul její vztah se zámožným právníkem Martinem Gillarem, našla si profesionálního hráče beach volejbalu. Ten jistě také nebude na mizině.

 

Vlaďka Erbová poprvé promluvila o synovi Markusovi
Autor: Jan Tůma



Vlaďka Erbová (31), silikonová modelka

Z manželství se Zdeňkem Bahenským si odnesla dceru Viktorii a 10.000 měsíčně jako alimenty. Nyní povila syna Tomáši Řepkovi (38), který nejenže dostává solidní výplatu, ale vlastní akcie za miliony.

 

 

Je tajným snem mnoha mužů, oslovit si ji ale troufnou jen ti nejvíce sebevědomí
Autor: Jan Tůma
Michaela Ochotská (27), moderátorka Televizních novin na Nově

Označení "zlatokopka" se v souvislosti s Ochotskou používá často. I když to sama odmítá, s chudáky zrovna čas neztrácí. Nyní je jejím partnerem Michal Exner, který ji rád zahrnuje luxusem.

 

Dominika Mesarošová ráda mluví o svých přednostech
Autor: Playboy, archiv Blesku

Dominika Mesarošová (26), party girl

Další modelka, která má velice vřelý vztah k penězům. Za sebou má výnosný vztah s Petrem Ptáčkem (65). Po něm si našla o něco méně movitého Sašu Vacha (27), který je jí věkově "o něco" blíž.

 

Brožová v růžových šatech vypadala hodně mladistvě
Autor: Foto Martin Buček

 

Kateřina Brožová (43), herečka

Její někdejší přítel Peter Kováčik ji označil za "nejdražší eskortní servis na světě". Brožová to ale zkouší dál a hledá bezpečné místo u zabezpečeného partnera.


Gábina Dvořáková fotila pro časopis FHM na Mallorce, cestu měla hrazenou a ještě vydělala.
Autor: Jan Tůma (FHM)

 


 

Gábina Dvořáková (22), modelka a učitelka

Exmilenka milionáře Leoše Mareše se také dlouho o samotě netrápila. Když jejich románek skončil, Gábina sáhla mezi zlatou mládež a teď chodí s Jakubem Malinou. Ten sice není tak slavný jako Mareš, ale o mnoho chudší nebude.

 

Míša Štoudková pózovala fotografu Ludvíkovi nahá a nemusela ani odhazovat stud. Podobné fotky má dávno v malíčku.
Autor: pro Blesk – Jakub Ludvík

 



Michaela Štoudková (26), modelka

Dlouhovlasá modelka se proslavila aférou s českými fotbalisty. I když preferuje sportovce, občas ze své cesty vybočí a uloví nějakého slavného synáčka - např. Janka (24) - syna Jiřího Bartošky. Soustavně se pokouší o přízeň hokejisty Ondřeje Pavelce, ten však ví, že se na něj čekají fronty.

961409:gallery:true:true

 

Alena Reková (33), neznámá modelka a moderátorka

Moderátorka z Havlíčkova Brodu se vyšplhala vysoko. Po oscarovém režisérovi Adamu Davidsonovi a miliardářovi Marku Lehečkovi se však odebrala zpět mezi nás smrtelníky. Nyní randí s "chudým" fotbalistou.

Aneta Vignerová ukázala, jaké sexy tělo teď patří Tomáši Ujfalušimu
Autor: Foto Blesk – Pavel Machan
Aneta Vignerová (23), Miss ČR 2010

Miss ČR 2010 to vzala hopem. Začalo to postarším podnikatelem Kamilem Bahbouhem (43). Od něj prchla k Davidu Krausovi, který však nebyl to pravé ořechové. Nyní se vyhřívá na výsluní u Tomáš Ujfalušiho, který je zlatokopeckým klišé.

 

kautmanová, červním, vem si mě
Autor: Foto Blesk – Petr Novotný

 

Barbara Kautmanová (33), vítězka reality show Vem si mě!

Barbora byla odhodlaná dojít si pro miliony. Když se z jejího "boháče" ze soutěže Vem si mě! vyklubal chudák, bylo rázem po lásce. Teď s ním má dceru, na kterou zadlužený Červín (41) ani neplatí alimenty.

Andrea Verešová přiznává, že už modeling není, to, co byl dříve, a ubývá kvalitních akcí
Autor: Jaroslav Urban, archiv Blesku


 

Andrea Verešová (32), modelka a herečka

Miss Slovensko z roku 1999 zkoušela štěstí s různými boháči. Nehledě na hranice státu. Nakonec zakotvila u právníka Daniela Volopicha (45), kterému porodila dvě děti.

Chce někdo svězt?
Autor: Petr Čížek

 

Kateřina Průšová (27), Miss ČR 2002

Vladimír Konvalinka, její bývalý muž, je nyní v base. Stejně se ale Kateřina pokouší dostat z něj 3 miliony, které jí prý dluží. Po rozvodu si našla podnikatele Martínka, se kterým je spokojená dodnes.

845302:gallery:true:trueLucie Králová (30), Miss ČR 2005

Vztah se zámožným podnikatelem Zdeňkem Kaufmannem jí příliš nevyšel. Byl to sice příjemný boháč, měl však za bukem spoustu jiných krásek. Zhrzená Králová se pak utekla ohřát do náruče exhokejisty a politika Jiřího Šlégra, se kterým jí také špatně nebude.

Hanka Svobodová dostává denně mnoho nabídek od mužů
Autor: Foto: Lukáš Vrtílek

 

Hana Svobodová (23), modelka

Další exmilenka Leoše Mareše v našem výčtu. Hana pro Leoše dlouho neplakala, i když jí propůjčil byt a auto, "než si něco najde". Nyní se objevuje po boku Petra Skopce.

786878:gallery:true:true


 

Bára Nesvadbová (35), spisovatelka

Partnerství s hudebním magnátem Leškem Wronkou dopadlo neslavně. To, že ji označil za vypočítavou mu nemůže odpustit. Vloni byla viděna s neznámým zámožným zajíčkem.

 

Dominika se svůdně nakrucovala
Autor: Foto Blesk – Jan Tůma


 

Dominika Kadlčková (22), modelka

I Dominika má na svém kontě několik sportovců, kteří si na peníze zrovna nemůžou stěžovat. Teď to vypadá na nový románek s imitátorem Petrem Jablonským (32), který do jejího repertoáru jaksi nezapadá.

šáchová
Autor: profimedia.cz

Světlana „Barbie“ Šáchová (29), účastnice SuperStar

Účastnice show Superstar pravděpodobně Petra Ptáčka (65) na svůj sladký hlásek neulovila. Před tímto seniorem, který rok sponzoroval Dominiku Mesárošovou, randila "Barbie" s multimilionářem Beránkem.