DISKUSE K ČLÁNKU

just:No bože aj keby bol gay...U nás je vela pseudo celebrit teplych (ako Pyco, Pavel Bruchala atd vlastne polovočka Markizy a JOJ-ky) a stale sa hraju na heterakov. vŠETCI TO VEDIA LEN TO NEMOZU PUSTIT DO MEDII!!! Narozdiel od českych medialne známych ludi ktorý s priznaním problém nemaju......

Jiráčka som nepoznal až do teraz kým som nevidel Hodinu nevíš a celkom skvely herecky výkon a Dzuríková? SUPER. takže skore ČR a SR JE 1:1 NEMYSLITE?

(10. 09. 2009 11:48)

jarypadlo:ani Dzúrikovou ani Jiráčka,ale vím že statisticky na Slovensku nieje ani jeden gay.Asi jím byl Juro Jánošík,proto si rezižér vybral právě tohoto herce.100% autenticita zajištěna,-škoda že někdo nechápe. a netuší že umění je být absolutně věrohodný.

(10. 09. 2009 04:00)

maxibrutus:Pokud vás to uklidní ,Dzuríkovou a Jiráčka neznám ,ale vím kdo je to Jánošík.Jánošík je maďarský Žid narozený v Praze.))

(10. 09. 2009 00:23)

dankalala:nic zle nepovedala. iba svoj nazor. nikoho neurazala, ze si nevie dociahnut na prirodzenie ako ti somari zo superstar. tak co? to fakt nemate o com dolezitejsom pisat?

(09. 09. 2009 16:35)

pagos:Táto herečka sa volá: Dzuríková, nie Dzúriková

suhlas s raspinou: Článok o ničom

(09. 09. 2009 16:05)

deshgirl:Dzuríková je celkom v pohode herečka. Napr. tá úloha v Odsúdených jej celkom sadla. V SND som ju nevidela, takže to posúdiť neviem. Okrem toho celé je to prekrútené. Ona len vyjadrila svoj názor, že sa jej Jiráček nepáči ako chlap. Okrem toho to povedal vtedy, keď si myslela, že nie jej v étery a zabudla, že na JOJ-ke sú v zábere stále. Je to jej názor rovnako ako názor tých, ktorím sa zas ona nepáči ako herečka. Ani niektorí Slováci ju nemajú radi, rovnako ako niektorí Češi nemajú radi Jiráčka. Netreba z toho hneď robiť aféru.

(09. 09. 2009 14:04)

aicula:Jednak je Gabika členka Slovenského národného divadla a okrem toho je super herečka ! Jej Pipina je nenapodobiteľná ! Žiaľ, myslím, že Česi nesledujú slovenské televízie.....

(09. 09. 2009 12:49)

raspina: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(09. 09. 2009 12:00)

simiiik:slepice ? vidiet ze cesko a slovensko su uplne odlisne staty co sa tyka zmyslania a vy nepoznate dzurikovu mi jiracka .... a to ze je jiracek gay si mysli vela ludi napriklad na premieru janosika prisiel obleceny ako uplny gay tricko s vystrihom ale na hlavu si zabije ciapku ako keby v bratislave snezilo

(09. 09. 2009 12:18)

ahaihi: Dzuriková je 1

(09. 09. 2009 12:42)

akrapaz:Blbečku nerolerantní - to je přece Jiráčka věc, s kým se stýká a jak žije - na takový ***y, jako jsi ty, určitě není zvědavej.

(09. 09. 2009 12:55)

prezdivka1800:

(09. 09. 2009 12:18)

dankalala:vidis, cica. ja som zas nepocula v zivote o nejakom Jirackovi. neurazaj, koho nepoznas. Gabika je super herecka. Pipina je genialna

(09. 09. 2009 16:37)

raspina: Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

(09. 09. 2009 19:51)
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy