Psí akce

Byli jste se svým miláčkem na nějaké zajímavé psí akci? Nebo se na nějakou soutěž, výstavu nebo závod teprve chystáte? Podělte se o informace i s ostatními pejskaři!
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

DISKUSE

vizsla: Dobrý den.
Chci Vám napídnout předvedení Vašeho psa na výstavě. Budu v Praze, v Litoměřicích na WDS v Bratislavě v neděli.... Mám zkušenosti s Anglickým setrem, Boxerem, Maďarskými a Výmarskými ohaři... Pravidelně se zúčastnuji soutěže Junior handling - s dobrými výsledky. (nej. úspěch - 2.místo na NVP v Mladé Boleslavi 2008 - s Moďarským ohařem) Předvádím psy, protože mě to baví, nikolik pro peníze nebo něco podobného. Baví mě i tréninky.Jsem ráda, když mi někdo svěří pejska. Předvedu ho, jak nejlépe to umím.

více info. na www.vizsla-handling.ic.cz
e-mail: svob.jitka@seznam.cz

Jitka Svobodová - Junior & Dog handler
(01. 05. 2009 18:34)

nicolekkk: Chtěla bych se zeptat nemáte někDo Kavalíra king charles španěla(feničku) na krytí?
Máme 1,5 ročního Kavalíra(pejska) s PP...Kdybyste měl někdo zájem tak jsme k dispozici... (25. 04. 2009 20:28)

ikemark: V říjnu se konná v Bratislavě světová výstava psů. Kdo se zúčastní? ikemark@centrum.cz (18. 03. 2009 12:57)

scootysek: Mám 7letého pejska (hnědého flekatého voříška)Benjika a velice mě nadchlo, když u nás zavedli každoroční výstavu pejsků,kteří čistokrevní nejsou. Bylo to tam úžasné a hlavně byla možnost předvést svého pejska,ikdyž není žádné rasy. Stejně jako jim tak děkuji i redakci Blesku,že se mohou přihlásit i voříšci,kteří se jinde zviditelnit nemohou. (10. 03. 2009 20:13)

leniena: Na kolínsku a kutnohorsku (Zásmuky, Uhl.Janovice, Kouřim, Kostelec apod..) se stále zoufale hledá 10.měsíční čokoládově hnědý labrador Gaston. (Vypadá už jako dospělý pes, má tak 60cm v kohoutku). Je tmavě hnědý. Na útěku je od 9.1 2009. Naléhavě prosíme pokud víte o někom kdo Gastona našel nebo co se s ním stalo zavolejte na tel: 777 057 965 nebo 776 057 078. Poctivého nálezce finančně odměníme, stejně tak i informaci vedoucí k jeho nalezení. Děkujeme všem za pomoc.

(12. 02. 2009 15:17)

Gravity Rush vás nechá měnit gravitaci, jak se vám zlíbí

Gravity Rush vás nechá měnit gravitaci, jak se vám zlíbí

Hekseville, vzdušné město, je pod náporem neznámých tvorů jménem Navi. Jsou tajemní, dosahují až gigantických proporcí a ohrožují…celý článek

Čechy dnes večer prověří i Rosického spoluhráč

Čechy dnes večer prověří i Rosického spoluhráč

PŘÍMO Z BAD WALTERSDORFU | ONLINE 20:15 | Zatímco Michal Bílek dá v utkání proti Izraeli, které je prvním testem Česka před EURO…celý článek

ikona

Top články na Blesk.cz