DISKUSE K ČLÁNKU

happy.monca:mě osobně pes v posteli nevadí. Je to člen rodiny a já ho beru tak, jako kdyby si ke mě do postele přišlo lehnout třeba moje vlastní dítě...

(01. 03. 2010 19:30)

happy.monca:mě osobně pes v posteli nevadí. Je to člen rodiny a já ho beru tak, jako kdyby si ke mě do postele přišlo lehnout třeba moje vlastní dítě...

(01. 03. 2010 19:29)

sabinecka:Našli jsme vyhozenou fenečku Astinku, byla s kníračkou Ťapinkou,která už byla doma. Astinka byla venku,Ťapinka doma. Když se odebrala Ťapinka do psího nebíčka,tak jsem si z útulku vzala Terinku,taky kníračku.V domě,kde jsem bydlela Astička byla venku a Terka doma.Při přestěhování Astinka zabrala gauč a Terka křeslo a najednou mi Asta spala v nohách a Terka na rameni.Dnes mám jen Terinku na rameni,Astinka umřela na rakovinu.A věřte,že bez Terinky neusnu. Pejsci jsou věrná zvířátka a moc vděčná,za dobré slovo.

(06. 06. 2009 10:47)

jitule1:Máme dvouletého Beagla Vikyho,když jsme si ho donesli domů jeho první kroky v novém domově byli k posteli a ani nevím jak se ta malá kulička vyškrábala nahoru ale už si na ní lebedil.Docela hodně línal,tak jsme mu koupili nový polstrovaný pelíšek za pár hodim byl pelíšek rozcupován na kousíčky a Viky v posteli.tak nějak podobně dopadlo i dalších pár pelíšků a tak právě teď spí náš miláček na mé polovině postele .takže nám nezbývá nic jiného než se s ním dělit o polštář a peřinu a také každý den vysávat a vyklepávat postel od těch jeho štětinek

(01. 06. 2009 22:41)

zdenkam:Nevím, zda sem zavítáte, ale poslední téma by k tomu vedlo - ivet,ivanka, kačenka1.sole,dinky atd. Nebo jse na Zlatíčkách?

(15. 05. 2009 20:36)

nicisecek: My máme 3 jorkšííírky a všichni spí semnou v posteli .. Asi se jim líbí moje PLAYBOYácký povlečenííí ...

(09. 05. 2009 17:45)

lagu:Měla jsem jezevčíka Filípka bylo mu 17 let,v loni odešel do psího nebíčka a já myslela ,že mi z toho přeskočí,kdo to nezažil ,nepochopí,byl semnou stále chodil mi za zadkem všude i na záchod ,prostě on miloval mě a já jeho,vzali jsme si tedy žíhanou jezevčici Sisinku a k ní z útulku jezevčíka ,taktéž Filípka .Každý večer mi dávají najevo,že je 20,00 a ,že bych měla jít spát a tak jdu ,jeden leží u hlavy a druhý v ohybu kolen,jsem jak obložený chlebíček,takže u nás pejsci jedině v postýlce a spím jak dudek bez nich mi stále něco chybí,jsem v důchodovém věku a tak pejsci je moje vášen a koníček,,,zdravím všechny pejskaře,,,

(26. 04. 2009 13:28)

zapalkasirka:Máme už 16cti letýho kokříka a poslední tři roky už nespí jinde už si taky neumim představit že bych usínala bez něj,taky je dost tolerantní když u mě spí přítel,jde si lehnout na zem ačkoli se tam vejde taky.Nejlepší je když v noci prdí,to se vzbudim a hledam bobek(marně samozřejmě)

(21. 04. 2009 21:52)

janatice:Neznám nic lepšího, než když mě moje chlupajda téměř zalehne a funí mi do ucha..neskutečná slast...No uznávám jsem dost blázen, ale správní pejskaří vědí o čem mluvím. Nepořizovala jsem si pejska na to, aby se mnou nebyl v kontaktu..to bych si mohla pořídit rybičky. Pes je od toho aby byl mazlen..samozřejmě když na to má náladu a nespinká, jsou to přece taky osonbnosti...

(20. 04. 2009 13:30)

vazka:souhlasím se všemi správnými pejskaři,že pes do postele zkrátka patří,a ne že ne. Mám 7 letého pudlíka a 3 letého jorka, pravda,trochu mi přerostl,ale oba jsou moje zlatíčka.Od prvního dne si zabrali místo na mém letišti. Jsou malí,tak se tam krásně vejdeme.Jork Otík se ke mně přitiskne, a je mi fajn.Pudlík Toby má raději kolem sebe volnost, tak si vybírá místo,kde se na něj nikdo netlačí.Ale někdy ho napadne v noci,připlazí se ke mně a chce hladit.Vůbec mi to nevadí,i když jsou třeba 3 hodiny. Toby na posteli nespí pouze když je před stříháním a je mu horko,to si najde místčko na linu. Nedovedu si představit noc bez nich, jsou to moji miláčkové.Před nimi jsem měla 16 let středního pudlíka, měl nemocné srdíčko a byla jsem ráda,že se mnou spí,měla jsem ho pod kontrolou.Už je taky v psím nebíčku za barevnou duhou spolu se svým tat´kou,který se dožil jen 3 lt. Zradilo ho srdíčko a špatný veterinář.Takže fandím všem páníčkům a jejich " postelovým " štěstíčkům, a přeji dlouhý společný život.A nějaké nemoci, kožní problémy, nesmysl,to není kvůli psům.Pelíšků mají po bytě spoustu, a když bych nějaký odebrala,už ho hledají,a musím ho vrátit.Někdy zakopnu o různé polštářky, ale tak to je u nás uspořádané a tak jsem spokojená a moji psí miláčci taky.

(20. 04. 2009 12:48)

olasm:mi osobně pes v posteli nevadí, Aška si ke mě také občas vleze, ale asi jak začnu chrápat a roztahovat se, tak uteče. Ráno vždy spí vedle postele na zemi.

(12. 04. 2009 21:54)

ananke600:JÁ SI MYSLÍM, ŽE JE TO KAŽDÉHO VĚC MNĚ OSOBNĚ BY TO NEVADILO ALE MANŽEL BYL PROTI, NA DRUHOU STRANU NENÍ ZHÝČKANÝ SPÍ V BOUDĚ NA ZAHRADĚ I V TĚCH NEJVĚTŠÍCH MRAZECH A VŮBEC MU TO NEVADÍ.

(03. 04. 2009 18:11)

beemaaja:nechci se nikoho dotknout,ale jste si opravdu jistá že mu to nevadí?

(10. 04. 2009 00:07)

vazka:já taky nevím,jestli mu to nevadí.Ale určitě by to vadilo mně, já v mrazech v pelíšku a můj nejlepší přítel v nějaké studené boudě sám na zahradě,hrozná přestava.Nehledě k tomu,že může nachladnout a ve stáří mít problémy s ledvinami.

(20. 04. 2009 12:53)

janatice:Nevadí spíš Vám, že nemáte svého věrného psího přítele u sebe? Já bych to asi dlouho nevydržela.

(20. 04. 2009 13:32)

verunkaves:Jasně spí Eimmy semnou v posteli! Nedokážu si představit že bych ji tam neměla

(25. 03. 2009 21:24)

degenek:ambra je německý boxer(zlatý) .. ze začatku než pomalu rostla a rostla tak se mi do postele vlezla ale od 15Kg co nabrala jsem si raději pořidila obrovskou postel a s 30Kg už se tam vlezeme aji tři je to takové neviňátko ale pořad roste a roste...

(25. 03. 2009 21:05)

nikoleto:Ahoj, náš Gambáč (bílý boxer) spí taky s nám av posteli. Máme jen lůžko a půl ale i tak se tam všichni tři vejdeme. Je to náš mazel a je na mě tak fixovaný že se mnou chodí i do školy. Jsme z Českých Budějovic a hledáme kamarádku nejlépe bílou boxerku, kontakt je nikoleto@seznam.cz

(23. 03. 2009 09:08)

blanulka:naše kikinka spává furt s námi v postý

(22. 03. 2009 20:09)

zanetka: Můj kříženeček také spí se mnou v posteli a bež něj už bych asi neusnula

(21. 03. 2009 20:48)
Zpět na Blesk.cz
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy