Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Novotný začal opět vystrkovat růžky v novém pořadu Novotný za humny

10. září 2013
00:00
Prezentace klienta: Toto není redakční text. Redakce Blesku nezodpovídá za jeho obsah

Stejně jako Jiří Krampol, ani Petr Novotný nezůstává stranou a začíná se opět dostávat do popředí českých bulvárních médií. V současné době sice odpočívá s Amforou na dovolené a hraje tam fotbal, což k jeho věku může kdekomu připadat humorné. Ale poslední jeho týdny byly nabité tvrdou prací na úvodních dílech jeho nového pořadu na televizi Relax – Novotný za humny.

Více se můžete dozvědět přímo od Petra v přiloženém videu:

Novotný za humny bude zábavná talk show pro celou rodinu o cestování a vtipných zážitcích z dovolených. Petr si bude pravidelně zvát svoje kamarády a kolegy z branže. V každém díle probere dvě cizokrajné země, zatančí si, zazpívají, pustí si zábavná videa z cest. Jednou takhle v Grónsku na lodi marně chytal wifi a spadnul  u toho do vody, jindy zase jezdil na velbloudovi a pronásledovala ho banda povstalců.

Foto:  Miloš Schmiedberger

V prvních dílech se můžeme těšit na Sandru Pogodovou a Daniela Nekonečného nebo Josefa Aloise Náhlovského. Dále přijde i Jan Burian, který bude hovořit o Islandu, Honza Čenský o Indonésii, Roman z Kamene o Rakousku a Helena Vondráčková o Thajsku.

Foto:  Miloš Schmiedberger

A jak říká Petrova manželka, vždy kdy vidí nějakou jeho novou věc: „táto to si zase počtem!“ Počítejte s tím, že si teď o Petrovi zase počtete! Protože na televizi Relax právě začíná velká zářijová televizní revoluce a Petr je na to náležitě ozbrojen. Na nové televizi Relax ho můžete vidět už od 9. září.

Video    - televize Relax
Video se připravuje ...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině