Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Nečas vzal Nagyovou na procházku: Romantika na vysoké noze!

Expremiér Nečas vzal Janu Nagyovou na procházku. Tak si obula velmi vysoké podpatky.
Expremiér Nečas vzal Janu Nagyovou na procházku. Tak si obula velmi vysoké podpatky.  (Autor: Foto Blesk – Zbyněk Pecák, Petr Novotný)
Autor: ljš - 
27. července 2013
05:00

Ve vazební cele velmi strádala, a tak chce teď Petr Nečas své lásce Janě Nagyové všechno vynahradit. V pátek ráno si proto vyrazili na snídani do luxusní pražské restaurace.

Drželi se za ruce a nešetřili zamilovanými pohledy. Přestože se o jejich vztahu šušká už léta, expremiér Nečas a jeho pravá ruka Jana Nagyová vypadali, jako by spolu chodili jen pár dní.

A přestože o jejich vztahu a skandálu kolem kauzy Nagyová mluví celé Česko, oni se rozhodně skrývat nehodlají. Kdo by ale čekal, že bývalá vrchní ředitelka premiérova kabinetu zvolí alespoň nějaký nenápadný outfit, ten se spletl.

Ve vazební cele zhubla celých deset kilo, a tak oblékla těsné černé kalhoty a upnutý top. Žádnou vycházkovou obuv na procházku ale nezvolila. Z práce je zvyklá na podpatky a tak obula hned deseticentimetrové! Života na vysoké noze se rozhodně nechce vzdát ani obrazně, ani doslova.

pouták pouták | Foto Blesk

daniel.m ( 19. srpna 2013 16:03 )

Z Nečase pod okap. Zmiloš je 1000x horší zlo pro všechny. Níže to vyjadřuje vtipně. http://***toxicards.cz/prali-jste-si-muj-odchod-prali-tak-si-ted-nestezujte-na-horke-le to-k698

editta111 ( 30. července 2013 16:48 )

Ahoj riito, take vyborny napad! Uz jsem zacala (hned po svem vcerejsim prispevku).

zaviracispendlik ( 29. července 2013 22:01 )

itartas je pouze fanatička

osinek ( 29. července 2013 22:00 )

Ta odéesácká verbež se chová hůř než komunističtí papaláši. Co taky lze očekávat od pologramotné kantýnské Nagyové? A ten slaboch Nečas, který posluhoval té bývalé bufetářce Nagyové, byl 3 roky premiérem této země! A nyní ta pravicová verbež, která se naprosto zdiskreditovala, by se chtěla vrátit ke korytům! Co si o Česku budou myslet lidi v civilizovaných zemích, kdyby se premiérkou této země stala ta nána z Vysočiny Němcová? Vždyť ta profláklá Němcová nám zde několik let vymývala mozky o tom, jak to Nečas a jeho vláda rozpočtové odpovědnosti dobře vede!! Přitom zde o důležitých věcech rozhodovala bývalá kantýnská Nagyová, které posluhoval blbeček Nečas, nejslabší premiér od vzniku Československa v r.1918

smeagol ( 29. července 2013 20:55 )

Jak rika klasik, kdyz je u moci inteligent nevalneho charakteru, je to spatne, ale nejvetsi katastrofa je, kdyz se k moci dostane blbec, coz nazorne dokazuje i tento pripad pani krabicove Nagyove. Trikrat si poslat limuzinu pro smazak, to uz chce poradne koule, jak je mozne, ze ji to tak dlouho prochazelo?

Zobrazit celou diskusi