Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Rekordman spolykal 43 palačinek a na místě zemřel

Palačinky
Palačinky  (Autor: Scom)
Autor: Famous - 
5. března 2009
12:10

Případ ruského rekordmana v pojídání palačinek by měl být varováním všem ostatním účastníkům podobných soutěží v pojídání nejrůznějších pokrmů z různých koutů světa.

Osmačtyřicetiletý vítěz závodu sice spořádal 43 palačinek a stal se tak rekordmanem, vítězství si ale už neužil. Krátce po posledním soustu se totiž svalil k zemi a zemřel.

Vše se odehrálo v kaliningradském Černjachovsku, kde Boris Isajev spořádal 43 palačinek plněných šlehačkou a banánem. Jenže krátce po posledním soustu se mu zastavilo srdce a zemřel. Přivolaný lékař už ho nebyl schopen oživit.

"Skutečně si ty palačinky vychutnával, ale pak mu najednou začala z úst lézt pěna a padl k zemi jako pytel kamení," přiznal ruskému listu jeden z pořadatelů akce.

mikester ( 14. dubna 2009 12:59 )

Říká ti snad někdo že bys měl přestat chodit na záchod, nebo si cpát bachor palačinkama? Ne... Blesk pouze informuje o téhle události.. to je konec konců účel novin...

justas ( 5. března 2009 13:38 )

Víte,kolik lidí denně zemře na světě hladem?.Teto se přežral a píší o něm v blesku.

joel ( 5. března 2009 13:01 )

Ale srdecni kolaps muzu dostat snad kdekoliv a pri cemkoliv, ne? Mam snad prestat chodit na zachod kdyz prave na nem soused zkolaboval nebo treba jezdit vlakem? I tam totiz jeden muz zemrel podobnym zpusobem. Blesku plesku!

Zobrazit celou diskusi