Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Ta mlaskla! Zeman líbal šéfa Lukoilu a předsedu své strany

Autor: ljš - 
1. února 2013
12:01

Když má pan prezident někoho rád, dá to náležitě najevo. Hned po svém zvolení tak Miloš Zeman polibkem pochopitelně počastoval svou dceru Kateřinu a herečku Jiřinu Bohdalovou, včera však patrně z vděčnosti zlíbal také předsedu Zemanovců Vratislava Mynáře a šéfa české pobočky Lukoilu Martina Nejedlého.

"Chci jim poděkovat za podporu v kampani," vysvětlil včera Zeman, proč se chystá na setkání s vedením své strany SPOZ. A poděkoval jim pořádně, předsedu Vratislava Mynáře zlíbal na závěr schůzky před pražským hotelem Esplanade tak, že by se za to nemusel stydět ani leckterý ruský diplomat.

Polibkem se Zeman odvděčil také šéfovi české pobočky ruského Lukoilu Martinu Nejedlému. Ten je dlouholetým kamarádem nejen Miloše Zemana, ale také lobbisty Miroslava Šloufa nebo Marka Dalíka. Právě kvůli němu bylo před volbami velmi zdůrazňováno Zemanovo napojení na Rusko.

Nejedlý i Šlouf nepopírají, že Zemanovce, a tím i prezidentskou kampaň jejich čestného předsedy sponzorují. Nejedlý však zdůrazňuje, že se jedná o jeho soukromé prostředky, ne o peníze firmy nebo dokonce ruského Lukoilu, který je tamní největší firmou na zpracování a těžbu ropy.

derek ( 11. února 2013 16:19 )

Vožralej mlha typický.

urten ( 9. února 2013 17:02 )

To je to pravé pojmenování-ne ministr financí, ale pámbičkářské hovado, ale kdo ho volil-já tedy ne

japos22 ( 2. února 2013 11:29 )

Asi bys měl zajít do svého oblíbeného podniku, aby ses uklidnil

floridskeslunicko ( 1. února 2013 23:07 )

fuuuuuuuuj!fuuuuuuuj!fuuuuuuj!fuuuuuj!fuuuuj!fuuuj!fuuj!fuj!

floridskeslunicko ( 1. února 2013 23:03 )

No to ti verim! Muj ty Boze ty sis musel ale vytrpet! I am so sorry!

Zobrazit celou diskusi