Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Nad vánoční reklamou z Česka žasne celá Evropa: Loket se přestěhoval do Alp

Autor: Kateřina Moravcová - 
22. listopadu 2016
12:59

Zasněžené vrcholky hor, romantické městečko a malý kluk, který se nemůže dočkat Štědrého dne. To je vánoční reklama na čokoládu, která teď běží ve všech televizích po celé Evropě.

Je to idylický reklamní příběh na čokoládu Milka. Vypadá to, jako by se minutu a půl dlouhý děj odehrával v podhůří alpského masivu, ve švýcarské vesnici Lilaberg, kde se pasou fialové krávy.

Filmaři ale všechny zmátli. Příběh vsadili do Lokte na Sokolovsku, kde velehory nejsou. Nakonec se vypořádali i s takovými prkotinami, jako je květnová příroda. Šikovní animátoři okolí pokryli sněhem a za náměstí prostě Alpy »domalovali«.

„Lidé z Lokte město poznají i s vrcholky hor. Je ale pravda, že Alpy u našeho náměstí jsou matoucí. Toto není jen reklama na čokoládu, ale je to propagace hlavně našeho města a jsme za ni vždy moc rádi, i když natáčení někdy přináší i drobné komplikace,“ říká starosta Lokte Zdeněk Bednář.

Příběh reklamy

„Abych odvedl skvělou práci, musím mít dobrý příběh, který se mi líbí. Potřebuji do toho vložit svůj styl a pocit. A to byl případ natáčení příběhu o Stroji času. Scénář je dobře postavený a čiší z něj vánoční atmosféra plná emocí. Spolupráce se všemi byla skvělá a myslím si, že je to poznat. Je to jedna z nejhezčích reklam, na kterých jsem se podílel,“ pochvaluje si svou reklamu francouzský režisér Jean-Pierre Jeunet, který má na svém kontě i snímky Amélie z Montmartru nebo Vetřelec: Vzkříšení.

Příběh z idylické alpské vesničky Lilaberg vypráví o malém chlapci, který se nemůže dočkat vánočních dárků. Napadne ho proto, že si vyrobí stroj času, který by ho měl přenést rovnou do Štědrého dne. Během příprav vykoupí celé hodinářství a z dílů ho sestrojí. Jeho rodina chce chlapci sen splnit, a tak spojí své síly, aby se zázrak stal skutečností.

 

 

 

Lubica ( 14. listopadu 2019 11:33 )

nabídnout půjčku mezi jednotlivci Dobrý večerní pánové a dámy (finanční pomoc) Tato zpráva je zasílána konkrétním lidem nebo těm, kteří potřebují speciální půjčku k obnově svého života. Hledáte půjčku nebo restartujete svoji firmu, nebo projekt, který by stimuloval nebo koupil byt, ale byl jste odmítnut zákazem, bankovním nebo bankovním souborem šrot. Granty z okamžitých půjček od 50000 do 35 000 000 pro všechny osoby schopné splnit podmínky. Moje úroková sazba je 2% a větší vliv odběru a výše úvěru. Pokud potřebujete peníze z jiných důvodů, neváhejte a kontaktujte mě pro více informací: lubi­capo­tocka4­@gma­il.com whatsapp +19739220703 Děkuju.

stanoslav1986 ( 21. května 2019 20:44 )

Dostal jsem financní pomoc ve výši 100.000 € z sena­torrp­walter­@hot­mail­.com. Kontaktujte ho. Jsem si jist, že pan Peter Krajcovic vám pomuže ven.

KAMIL ADAM
ka9189062@gmail.com

naidka ( 22. listopadu 2016 17:14 )

Milka je až protivně sladká, já mám nejradši Studentskou pečeť, ale originál.

naidka ( 22. listopadu 2016 17:11 )

Důkaz, jak jsou reklamy klamavé, přikrášlené, stejně jako zboží, které nabízejí.

agfor ( 22. listopadu 2016 15:10 )

Stejný podvod jako ve filmu XXX, kde se Alpy tyčily nad Vranovem, nebo se po řece hrdinové dostali z Vranova do Prahy. Podobné ukázky podporují "inteligenci" amíků. Pak se divíme, že chtěla guvernérka Aljašky bombardovat Prahu za útoky v Čečensku.

Zobrazit celou diskusi