Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

»Horor« na palubě letadla: Letu ze Španělska do Anglie došel toaletní papír

Autor: zr - 
3. května 2015
08:20

To, co zní jako parodie, je skutečnost. Zvláštní hlášení se ozývalo na palubě letadla: posádka oznamovala, že došel toaletní papír. Cestující byli tímto faktem přímo zděšeni. Měli velké štěstí, že nešlo o zaoceánský let.

Přestože nešlo o život, byla cesta letadlem z Mauricie do Londýna skutečně nepříjemným zážitkem. Cestující byli informováni, že v letadle došel toaletní papír. Jeho zásoby prostě nebyly doplněny. Stejně tak chyběly sáčky s mlékem, ty však nikoho tolik neznepokojovaly.

Jeden z cestujících, Shaun O’Dea, který se vracel domů i se ženou, k tomu řekl: „Lidé byli zděšeni, bylo to vidět na jejich tvářích. Vždyť to je základní potřeba, dojít si na záchod.“

Mluvčí nízkonákladové společnosti Ryanair se vyjádřil: „Jedná se o velmi ojedinělý a politováníhodný nedostatek. Při posledním letu nesplnili svou úlohu naši manipulační agenti v Mauriciích, nedodali role papíru a mléko, které se měly doplnit právě v Mauriciích.“ Dodal, že cestující chybu pochopili a společnost se jim hluboce omluvila. Také si posádka vyžádala prioritní přistání na letišti ve Stanstedu a možná právě to šokované cestující uklidnilo.

Možná se ale není čemu divit, právě Ryanair byl v loňském roce vyhlášen jako jedna z nejhorších dopravních společností na světě. Společnost se sice snaží svou reputaci vylepšit, zatím se jí to ale nevede.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

drobenakulata ( 3. května 2015 18:03 )

takovej problem, meli si *** utrit levou rukou po indicku a umejt voda snad tekla ne

1395 ( 3. května 2015 16:50 )

Letěl jsem nedávno s ruskou společností a byl jsem spokojen papíru na pr..l bylo dost.

1395 ( 3. května 2015 16:45 )

Mohli si vytřít *** prstem jako ve středověku,jsou strašně zhýčkaný.

ejvm1712 ( 3. května 2015 15:53 )

ejvm1712 ( 3. května 2015 15:52 )

Tak se měli utřít lopuchem.Třeba by tam byla beruška. Apropos-já sebou nosím kapesník a hygienické ubrousky,takže mě taková věc nezaskočí.

Zobrazit celou diskusi