Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Učitel, který prodával pervitin: Byl členem mezinárodního drogového gangu!

Učitel byl podle Národní protidrogové centrály členem mezinárodního gangu.
 (Autor: Blesk/Reprofoto Youtube.com)
19. ledna 2015
20:38

Učitel základní školy v Trmicích na Ústecku Marcel Cichý byl podle Národní protidrogové centrály nejenom prodejcem pervitinu a marihuany! Se dvěma komplici byl i členem mezinárodního drogového gangu, který fet prodával přes hranice na Slovensko, informovala TV Nova.

Muž, který působil i jako zastupitel Trmic, je už dva týdny v policejní vazbě. V ní skončili i oba jeho spolupachatelé.

Plat učitele mu zřejmě nestačil, a tak se Cichý rozhodl, že si přivydělá nelegální cestou. V mezinárodním gangu zprostředkoval podle televize prodej minimálně jednoho kila pervitinu a tří kilogramů marihuany na Slovensko.

Muži si tak přišli na desítky tisíc eur. Drogy skončily na východu země. Slovenská policie již zatkla čtyři muže, kteří od Cichého drogy dostali.

qwerty1805 ( 26. ledna 2015 04:28 )

Lety u Orlíku a ať kydá hnůj u prasat a vzpomíná na svoje blízký

jiznicechy ( 25. ledna 2015 16:38 )

Jako poleno - už se k tomu vyjadřoval Kikánský web Romea.cz - určitě je nevinný! Jak také jinak.

jiznicechy ( 25. ledna 2015 16:37 )

Jak zde všichni správně odhadli, je to příslušních naší menšiny = elity. Již se k tomu vyjadřovala Romea.cz - dávám vám sem odkaz. Zároveň je to zastupitel Trmic. Tak co asi tam myslíte, že se stane, když je to Kikán? Hádáte, že nic - souhlasím, přece nejsme rasisté!!! http://www.romea.cz/cz/zpravodajstvi/tiskove-zpravy/hnuti-spolecne-pro-trmice-k-zadrzeni-marcela- cicheho-verime-ze-bude-potvrzena-jeho-nevina

tgbg ( 20. ledna 2015 10:04 )

Dle fota jednoznačně kigán!!!!

pepen ( 19. ledna 2015 22:01 )

Ptám se kdo za to může- v tomto státě se tvrdé drogy prodávají bez problému!!!Na Václavském náměstí-feťáci prodávají tvrdé drogy bez problému-hlavní nádraží to samé.Policie chodí mezi nimi-vědí o nich a nic se neděje!!!!Mám takové tušení-že je to zcela legální a policie dostává desátky!!!!Mohou za to zákonodárci-velmi nízké tresty v této banánové republice!!!!Co na to říct-učitel a zastupitel obce-je členem mezinárodního drogového gangu!!!!!.Chce se mi z toho všeho zvracet-jak dlouho tento národ bude držet ústa.Myslím si,že je to úmysl-aby se odvádělo dění od rozkrádání a tunelování Česka.Jenže tento národ-nic nerozhází!!!!!Každý si hraje na svém písečku-remcají ale nic víc!!Mám pocit,že není úniku z toho bordelu-je to vše v rukách mladých lidí-oni v tom budou žít!!!!Přemýšlejte a zabývejte se tím-než bude pozdě!!!!!

Zobrazit celou diskusi