Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Jako dítě přišel o penis, teď se stal hrdým otcem

Autor: šim - 
23. dubna 2014
12:39

Celý život trpěl posměšky, šikanou a nízkým sebevědomím. Když mu bylo sedm, kvůli chybě lékařů a zpackané obřízce přišel o penis. Dnes je 30letý Mike pyšným otcem. Je prvním mužem s rekonstruovaným penisem, který má dítě.

Byla to jediná věc, kterou si v životě přál. Stát se otcem. Kvůli depresím a neporozumění ztroskotalo jeho první manželství. „Chtěl jsem ženu, která by mě milovala takového, jaký jsem. A chtěl jsem dítě,“ přiznal v rozhovoru pro SF Gate Mike Moore z Mississippi. Myslel si, že se mu to nikdy nesplní… V roce 2007 však Mike podstoupil rekonstrukci penisu. Urazil kvůli tomu více než 3000 kilometrů.

Předtím už podstoupil tři neúspěšné pokusy o znovuvymodelování svého mužství. Až jeho strýc náhodou narazil na reportáž o doktoru Gordonu Lee. Svěřil se tedy do jeho rukou. Doktor Lee použil k vymodelování penisu tkáň z jeho stehna. Pro doktora Lee to byla teprve druhá operace tohoto typu. Mikovy problémy však trvaly i nadále. Pár týdnů po operaci se rozpadlo jeho první manželství. „Exmanželka se nedokázala vyrovnat s tím, jak penis po operaci vypadal. To byl hlavní důvod, proč jsem ji opustil,“ přiznal Moore.

Až po dlouhých čtyřech letech se na Mika usmálo štěstí a potkal lásku, svou současnou ženu Heather. „Brala mě takového, jaký jsem. Ne podle toho, co je na mně špatně,“ vypráví o seznámení. Dvojice se brzo vzala a začala se pokoušet o miminko. Přirozenou cestou se jim to bohužel nedařilo, tak nakonec podstoupili umělé oplodnění, které se zdařilo. Před půl rokem se manželům narodil synek, kterého pojmenovali Memphis.

Nyní, když trochu povyrostl, se synem vydali na dlouhý výlet. Jeli  navštívit doktora Lee, který stál na začátku Mikova štěstí. „Koupili jsme mu obleček Supermana, protože já vím, že on je náš malý zázrak,“ vysvětluje kostým pyšný táta, který si sám na setkání se svým plastickým chirurgem oblékl tričko s logem stejného komiksového hrdiny.

Dnes po všem, čím si v životě prošel, zveřejnil svůj příběh proto, aby byl inspirací pro jiné. Šťastní manželé závěrem prozradili, že už nyní plánují druhé miminko. A doufají, že to tentokrát bude holčička.

ruudazvostravy ( 23. dubna 2014 13:37 )

No prosým a pak že to bez čů.ráka neyde.Dycki se nayde dobrey kámoš,kerey tu rasovynu vodmákne za pývo,nebo dobrí slovo.Nakonec,von bi belýk mr.tki v dárkovím balení ze sexáku taki nebil za hubyčku.

marlen52 ( 23. dubna 2014 13:35 )

taky jsem to chtěla napsat

Zobrazit celou diskusi