Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Tým Událostí, komentářů se rozpadl: Končí i Veselovský! Drtinová odchází z ČT!

Martin Veselovský odchází z Událostí, komentářů. Daniela Drtinová opouští Českou televizi úplně
Martin Veselovský odchází z Událostí, komentářů. Daniela Drtinová opouští Českou televizi úplně  (Autor: Facebook.com)
24. února 2014
14:02

Nejsledovanější pořad ČT24 Události, komentáře přišel i o posledního z původních moderátorů. Poté, co vedení televize odvolalo Danielu Drtinovou a Bohumila Klepetka, rozhodl se skončit i Martin Veselovský.

„Ano, běží mi výpovědní lhůta, končím k 31. březnu. Po šesti letech v tomto pořadu jsem se rozhodl, že je třeba dělat něco jiného,“ řekl moderátor serveru mediar.cz s tím, že jeho odchod bezprostředně nesouvisí s organizačními změnami v redakci zpravodajství České televize.

Pořadu Události, komentáře se tak rozpadl celý tým. Kromě trojice moderátorů v něm skončili i všichni tři editoři Jan Rozkošný, Ondřej Kopa a minulý týden je následoval i Jan Ouředník.

V pořadu tak zůstává jako moderátor pouze Lukáš Dolanský, kterému ČT kolegu teprve hledá.

Jen chvíli po ohlášení odchodu Veselovského přinesl server iDnes.cz zprávu o tom, že v ČT se definitivně rozhodla skončit také moderátorka Daniela Drtinová. Ta byla stažena z Událostí, komentářů loni v srpnu. Následně jí bylo nabídnuto moderování pořadu Interview, jehož název nesl její jméno. Drtinová měla dlouhodobé spory s vedením.

Podívejte se na videa Daniely Drtinové, jak ve svém Interview odhalila lži Michala Haška nebo jak při zkušebním vysílání ČT 24 žertovala na téma sexuálního živbota včelky Máji:

Video Hašek lže - ftw, oj
Video se připravuje ...

Video Železný svým dotazem na sexuální vztah Vilíka a Máji kolegyni Drtinovou šokoval - Česká televize
Video se připravuje ...

vbin ( 25. února 2014 18:19 )

Veselovský byl jeden z nejlepších moderátorů. Nyní půjdou Události do kopru. Dolanský se hodí do Hydeparku civilizace, ale ne ke konfrontaci politiků. ČT celkově s Dvořákem upadá. Zejména zpravodajství. Otřesné kostýmky redaktorek, jako v televizi Severní Koreje a celá dramaturgie hodna komerční televizi. Dvořák by měl vypadnout a vrátit se odkud přišel.

ninka64 ( 25. února 2014 01:16 )

V tomto případě je škrtnutí v pořádku, nebyli objektivní .

ninka64 ( 25. února 2014 01:14 )

Je to tvůj názor, ale hodně lidí mělo jejich neobjektivity dost!

ninka64 ( 25. února 2014 01:12 )

 Jedině dobře!!!!!Demagogie,absolutní absence nestrannosti, přímo okaté stranění některým lidem, už bylo tak okaté že se na ně nedalo koukat !

marais ( 24. února 2014 19:43 )

Konečně, snad uvidíme více objektivních informací!

Zobrazit celou diskusi