Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Strašný přehmat policie! Hledali feťáka, ale přepadli rodinu, která právě večeřela...

Autor: sch, cad - 
4. října 2013
13:30

Branka dokořán, rozražené dveře, pošlapaná podlaha, pouta na rukou! Takhle vypadala akce zakuklenců, kteří si šli pro výrobce pervitinu! Jenže si v Jihlavě spletli dům a vtrhli do domu věřících, kteří se nestačili divit vlastním očím! Majitelka domu Blesku popsala, jaké to bylo peklo!

Vedle, jak ta jedle! Tohle se většinou říká, když se někdo splete dost zásadním způsobem. A přesně tohle by se dalo říct i o pondělním večeru a scenérii jak z komedie Policejní akademie! Akorát v mnohem horší podobě!

Představte si, že spolu se svojí (spořádanou a slušnou) rodinou sedíte v pohodlí domova, povídáte si, koukáte se na televizi a užíváte si večera. Když najednou vám rodinnou pohodičku rozmetají policejní zakuklenci! Pošlapou vám čerstvě vytřenou podlahu, svážou vás a srazí vás k zemi a dlouhé minuty zkoumají, kde že máte varnu pervitinu!

Jako hokejoví fanoušci

Policejní komando zakuklenců vtrhlo do domu za velkého virválu. Sousedé to hodnotili jako návrat opilých hokejových fanoušků! Jenže si vybrali špatné místo. Když rozrazili dveře, jak u vytržení na ně koukala rodina věřících!

Už tam dříve byli

„Nemám teď pro ně slov, vždyť tu už operovali asi před šesti lety,“ popisoval zásah jeden ze sousedů. „Tehdy zadrželi stejného výrobce, ve stejném domě a teď se spletli o šest domů,“ kroutil soused nevěřícně hlavou.

Drželi nás půl hodiny!

„Byla to hrůza! Do domu vtrhli večer ve čtvrt na devět a drželi nás tam asi půl hodiny,“ ještě včera rozrušeně vzpomínala majitelka domu Radka B. „Manžela i šestnáctiletého syna povalili na zem a spoutali jim ruce za zády,“ líčila žena z balkonu svého domu večerní drama.

Spletli si dům

Policisté si totiž spletli dům! Výrobce pervitinu, po kterém šli, bydlel ve vedlejším domě. "Došlo k tomu, že se operativní činností ne úplně přesně vyhodnotil a označil objekt, ve kterém mělo k trestné činnosti dojít. To se může stát, protože policisté pracují s řadou informací," uvedla krajská policejní mluvčí Dana Čírtková.

Odškodnění

Protože došlo k poničení majetku, slíbila policie náhradu škody. Navíc rodině nabídli pomoc psychologa. Lidé byli naštěstí tak chápaví, že se vše obešlo bez větších rozepří.

ixtlil ( 6. října 2013 21:10 )

Dobrý den , jsou to asi cikáni, ale to nehraje roli. Totéž provedli fízlblbi v Bardejově, kde se také spletli ohledně feťáků. A také dva lidi na zemi v poutech a šlapali mu po hlavě a v nemocnici , nepořádek v bytě a tedy materiální, morální a zdravotní újma. To se velmi těžko vyčísluje, ale od té doby se jejich život dělí na to co bylo před fízlblbi a po nich . Tak odškodnění (mluvím o Bardejově) alespoŇ tolik, aby mohla celá rodina na měsíc odjet do hotelu k moři s plnou penzí a dát každému též kapesné na měsíc pobytu , tak 3 lidi krát 30 dní krát 1000 kč na den = 90 000 , pobyt také 90 000 a cesta 60 000 = 240 000 .Policejního psychologa = blba poslat k čertu , aby jim vymýval mozek a říkal to nic to přejde , to umím i zadarmo . Policejní mluvčí = fízlběhna , potřbovala by spíš ona psychologa za debilní kecy, že se to stává , tak si to může vyzkoušet . Omyl ako hrom: Kukláči vtrhli do iného bytu! http://krimi.noviny.sk/cierna-kronika/04-11-2011/omyl-ako-hrom-kuklaci-vtrhli-do-ineho-bytu.h tml

zkzkz ( 4. října 2013 20:50 )

HOV ADA jen umí BUZEROVAT

lynx ( 4. října 2013 17:15 )

No, i kdyby je postříleli, nic by se nestalo. Inspekce by jako vždy v podobných případech konstatovala, že zákrok proběhl v souladu s vnitřními předpisy, avšak došlo při něm k několikanásobnému selhání zbraně.

ylatouf ( 4. října 2013 15:21 )

Odborníci pracují fšude.

moiaza ( 4. října 2013 14:27 )

V absurdistánu je to běžná a normální věc. Mě to nepřekvapuje.

Zobrazit celou diskusi