Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Bláznivá Julie z metra! Víme, co o ní řekli její sousedi

Šílená žena napadala v metru své spolucestující
Šílená žena napadala v metru své spolucestující  (Autor: youtube.com)
Autor: sch - 
17. září 2013
11:32

Bláznivá Julie! Takhle sousedé říkají tajemné ženě, která vzbudila rozruch v pražském metru. Za jízdy nadávala cestujícím, ponižovala je a dokonce na ně plivala. A kromě pár facek si vysloužila i vyhazov z vagónu. Nad čtyřminutovým videem zůstává rozum stát! A sousedé s ní také nemají vůbec dobré zkušenosti. Prý je to postrach celé vesnice.

To, co na videu uvidíte, není vtip. Je to – bohužel – tvrdá realita. Starší paní sedí na sedačce v metru (na lince B) a velmi sprostě nadává na celé své okolí. A to jenom kvůli tomu, že jedna z dalších cestujících měla na sedačce kufr!

Zamordovala kocoura

Celá vesnice z ní má strach, zbytku odvážlivců je pro smích. Bydlí v polozbořeném domě v jedné ze středočeských vesniček. Sousedé s ní zažívají peklo! „Policisti s tím nic nechtěli udělat, ani když napadla mojí babičku, ani když nám zamordovala kocoura. Prožívali jsme s ní ohromné peklo, dokud jsme nepostavili dřevěný plot,“ napsala do redakce Blesku paní Kristýna.

Měla by být zavřená

Podle další čtenářky, která napsala do redakce, terorizuje paní Julie vesnici už 12 let a celou dobu s tím nikdo nic nedělá. „Je to psychicky nemocná žena, která by měla být někde zavřená, jelikož je nebezpečná svému okolí,“ píše Kristýna.

Hází výkaly

„Házela nám svoje výkaly na zahradu, kameny, bordel, všechno možné. Strefovala se velkými kameny do mojí babičky. Když jsem si šla na zahrádku pro lusky tak mě polévala studenou vodou, tyranizuje každého,“ popisuje čtenářka Kristýna žalostnou situaci

Jezdí nahá na kole

Podle čtenářky je výstup starší paní v metru ještě slabším odvarem toho, co předvádí na vesnici. Některé etudy jsou ale prý i docela zábavné. „V létě jezdí nalitá nahatá na kole, na sobě má reflexní vestu a blikající rohy a do toho neslušně pobízí kolemjdoucí k sexu. Říkáme jí bláznivá Julie,“ doplňuje.

Pohotový cestující celou potyčku natočil na video. Záběry jsou ale plné vulgarismů, a neměly by je proto vidět děti.

gangsta_dogga ( 1. dubna 2017 11:17 )

Přesně, líp bych to neřek, ti ostatní jsou jako chudáčci, jo, když si nemůžou dát zaflákanou táguli na sedadlo? Ne. Jak tak koukám, paní Dadulka snědla všechen rozum světa. A ti "normální lidé", to je teda sláva, nejsou o nic horší, jsou to hyeny, který neuměj nic jinýho, než jenom nadávat, provokovat a stěžovat si. Paní se nezastávám, jelikož samozřejmě nemůžeme tolerovat všechno, ale na druhou stranu-to paní šťouchnem do kolejiště a konec?

gangsta_dogga ( 1. dubna 2017 11:09 )

Ježiš, tak má blesk.cz zase o čem psát a z čeho vytahovat prachy, že jo? Kufr na sedačku prostě nepatří, nedokážu si představit, že bych nastoupil do metra a hodil si, úplně na pohodku, tašku na sedačku. A zajímalo by mě, co je na těch výblitcích, co tam plácaj ty drbny sousedky (pro zajímavost senohlávky obecné, neboli Hypoiodus caput horribilis) pravdy. Jestli pro to existuje sebemenší plnohodnotný důkaz, tak ten kufr zblajznu. Ten její manžel,to je asi taky nějaká socka, které je milejší flaška chlastu než se tomu postavit čelem a jako správnej chlap se s manželkou smířit. Ta paní je stará, nemocná a je to chudák a se.e mě, že ti blbečkové z TV Hovna za ní ještě lezou, jenom aby měli "senzaci". Ale aspoň se konečně dozvíme něco nového, podobně jako že chleba padá namazanou stranou dolů, že se procházka v lese může změnit v horor "11 hours" nebo že při -15 stupních tuhne voda v led

adorator ( 18. září 2013 14:07 )

ten kufr nebyl na sedačce, ale před sedačkou na zemi. Normální člověk by jen požádal, zda se může posadit. Tahle kanálnice byla hrozná. A stejně tak i nezájem pracovníků metra situaci jakkoliv řešit. Lidi si na zastávce stěžovali řidiči soupravy, ale nezájem, zavřel dveře a jelo se dál.Být to magor s nožem v kapse .... Naštěstí tahle bába ze sebe jen vyblila spoustu sprostých slov a na další stanici si to lidi srovnali sami.

mortis69 ( 18. září 2013 05:23 )

To se pleteš.Cituji:...jestli vám říká věci typu zabijivás,nebo dokonce postřílím,tak v lepším případě se to dá brát,jako vyhrožování a později jako stoolking (pronásledování).To jen na okraj.Jinak tu máme i zákon urážky na cti a na ochranu osobnosti

ircairca ( 18. září 2013 00:56 )

Chybka, chtěla jsem napsat, že stofan reagoval na mne.

Zobrazit celou diskusi