Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Matka (20) nechala hrnec na sporáku a odešla z bytu: Chlapeček (9 měs.) se málem udusil!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: sch - 
17. září 2013
14:08

Ztělesněná nezodpovědnost! Matka nechala doma devítiměsíční dítě a odešla, ale zapomněla hrnec na plotně! Bytem se začal valit hustý dým, nebohé děťátko museli zachránit až hasiči, které přivolali sousedi.

K obrovskému neštěstí mohlo dojít v Hradci Králové v pondělí, když nezodpovědná matka odešla z bytu, kde nechala svého devítiměsíčního chlapečka. Samo o sobě by to asi nebylo tak strašné, na plotně ale zapomněla hrnec, ve kterém vyvařovala dudlíky.

Jenže protože si nezodpovědná matka dávala na čas a navíc si zapomněla doma klíče, které si později chtěla vyzvednout u přítele v restauraci, voda se z hrnce vyvařila a dudlíky se začaly škvařit tak, až od nich šel hustý dým, který zavalil celý byt.

Zaplať pán bůh za sousedy, kteří si dýmu všimli a zavolali hasiče. Ti v půl sedmé večer vykopli dveře, vběhli do bytu, odkud vyprostili chlapečka, který by se nejspíš udusil, nebýt včasné pomoci hasičů. Matka skončila na policii a hrozí jí pětileté vězení.

spulina ( 19. září 2013 17:53 )

Ano chybu udělala neměla odcházet do obchodu, ale to neznamená že jí budete nadávat když vůbec nevíte jak to všechno bylo.A klíče si rozhodně nezapoměla a nešla za nikým do restaurace!A že si odešla nakoupit když dítě spalo? to by u něho musela být furt, ani by si na záchod nedošla, může se stát tolik věcí to prostě nejde jen tak uhlídat ;)

mortis69 ( 17. září 2013 21:25 )

Naprostý souhlas mumlo Na druhou stranu lidi nikdy nezklamou,a tak má bulvár o čem psát

mumla ( 17. září 2013 20:04 )

...matka odešla z bytu, kde nechala svého devítiměsíčního chlapečka. Samo o sobě by to asi nebylo tak strašné... Tak vy, autoři článku, máte taky dost. Normální máma nespustí z takového cvrčka oči, pořád ho má v zorným úhlu, natož aby opustila byt! A zabouchnout dveře, nemít v ruce klíče, a přesto odejít, no to je debilka.

mortis69 ( 17. září 2013 19:49 )

Papik už na tu hlavičku spadnul a ne jednou

pepazdp ( 17. září 2013 19:36 )

Máš trochu pomýlený hodnoty, ne? Ten zapnutej vařič je ten menší, až druhořadej problém. To se teoreticky může stát i tobě a kdyby se to stalo v prázdnym bytě, tak zas ne extra katastrofa. To za co bych tu krávu nakopal nejen do pérdele je to že nechala doma samotný malý děcko. To se zkrátka nesmí nikdy. I míň jak pět minut stačí k tomu aby se třeba udusilo ve spánku zvratkama nebo vypadlo z postýlky na hlavičku a zabilo se, jelikož v tomhle věku už se některý děcka stavěj. Stát se může i spousta jiných věcí nejen otrava kouřem ze seškvařených lahviček zapomenutých na vařiči.

Zobrazit celou diskusi