Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Petr K. v Egyptě: Stále mi píše táta Moniky (†36)!

Autor: et, geok - 
9. září 2013
05:03

Již 41 dní egyptský vězeň Petr K. (35) čeká na posun ve vyšetřování záhadné smrti své manželky a dcery. Rodičům Moniky (†36) ale není Petrův osud lhostejný. „Péťo, prosím tě, vydrž to, život nevrátíme, hlavně ať ty jsi zdráv,“ píše povzbuzující zprávy její otec.

Petr K. přiznává, že nejvíce mu v nucené izolaci v Egyptě pomáhají právě zprávy od rodiny. „Nejvíce mi pomáhá tatínek Moniky, moje sestra, máma a táta,“ říká, a vyvrací tak informaci sousedů z Ostravy, že rodiče jeho ženy nežijí.

Petra ničí deprese

Petrovy depresivní stavy ve stísněném pokoji osvětlují vzkazy z Česka. „Tatínek Moniky mě podporuje esemeskami, přeje si, ať už se hlavně vrátím domů,“ přiznává dojatě Petr K. „Co třetí den mi dřív volala i její maminka, ale je to moc drahé. I tak je to pro mě takové pomyslné světlo v tom pekle tady,“ dodal. „Večer mám deprese, přes den vzpomínám na detaily. Brečím a všechno je mi jedno, ztratil jsem rodinu,“ přiznal se redaktorům Blesku zlomený Petr K.

Obsah zpráv v dnešním tištěném Blesku Obsah zpráv v dnešním tištěném Blesku | archiv Blesku

Podpora ho těší

První reakce v Česku Petra K. odsoudily jako vraha. Petrovi ale podle informací Blesku píší slova útěchy i zcela neznámí lidé z blízkého okolí Moniky. Podivují se třeba nad nečinností českých úřadů. „Napsala mi manželky známá, ať vydržím. Moc mi to pomáhá, chtěl bych nějak všem za tu důvěru poděkovat,“ vzkazuje do Česka Petr.

vrahkramny ( 11. září 2013 18:12 )

Omlouvám se za předchozí příspěvky. Omlouvám se Petru Kramnému a rodině Moniky.

zirafa ( 11. září 2013 18:04 )

Čau, ganzi

kolicek666 ( 11. září 2013 18:03 )

ano, eiva,to co nam tu tak ukazkove predkladas,muzes pouzit u soudu.pokud si si nevsimla je tady diskuze,nikoli soudni,kriminaliste,novinari ci jine jednani,takze o presumpci neviny bez kvakat tam,zde jsou jen lide,co videli Petrika v televizi, jak mele nesmysly,a utvorili si obraz a nazor na jeho osobu.tudiz, az budes dikutovat o Presumpci neviny s orgány činnymi v trestním řízení,muzes tento prispevek pouzit,nas osob se tvuj odbotny vyklad netika.

kolicek666 ( 11. září 2013 17:55 )

kalormin1 boha ty ses magor,vraha se sebe udela sam,co takhle poskytnuti pomoci??

kolicek666 ( 11. září 2013 17:53 )

hej Jana999533..co je na vete,,Milá eivo, je mi tě upřímně líto, naivní a hloupá, doufám, že jsi alespoň krásná blondýna. Pa, už mi nebavíš."""" zarlivosti??? kdyz je nekdo hlupak,neni co zavidet a zrejme ty si jeji krevni skupina,ze ji podporujes

Zobrazit celou diskusi