Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Šokující výsledky pitvy: Tělům otrávených Češek chyběly orgány!

Autor: rap, jad, geok - 
6. září 2013
05:30

Na soudním lékařství Fakultní nemocnice v Ostravě proběhla ve středu zvláštní porada patologů a dalších odborníků. Téma bylo jediné – záhadná smrt Moniky (†36) a Klárky (†8) na dovolené v Hurghadě. Kvůli skandálnímu přístupu egyptské strany je příčina úmrtí obou Češek zatím neznámá! A reálně hrozí, že se nikdy nevyšetří!

Soudní lékaři se podle informací Blesku nad výsledky české pitvy shodli na tom, že žádné závěrečné stanovisko týkající se příčin úmrtí obou Češek zatím vydat nemohou. Řada přítomných specialistů rozhořčeně poukazovala na to, že těla obou zesnulých nejenže byla přepravena do České republiky s velkým, dvoutýdenním zpožděním, ale především na to, v jakém stavu byla! Někteří to považují za fatální selhání egyptské strany, ale většina se kloní spíše k této verzi: Egypťané se snaží zabránit tomu, aby vyšla najevo skutečná pravda! Ohrožena je totiž pověst hotelu i celého letoviska Hurghada!

Šokující výsledky české pitvy

1. Těla bez orgánů: Obě těla byla zbavena vnitřních orgánů - plic, trávicího traktu, sleziny, ledvin, jater apod. Tyto orgány zůstaly v Egyptě!

2. Formaldehyd: Dutiny vzniklé po odnětí orgánů byly napuštěny formaldehydem. To mimořádně ztěžuje stanovení příčiny smrti.

3. Nabalzamovaná těla: Z Egypta dosrazila těla již částečně mumifikovaná! Českým patologům to opět značně zkomplikovalo práci.

Ministerstvo nedostává informace

V šoku je i české ministerstvo zahraničí. Dosud nemá o průběhu vyšetřování záhadného úmrtí Moniky a Klárky ze strany egyptských kriminalistů či prokuratury žádné nové informace. Manžel a otec zemřelých Petr K. (35) stále čeká v Hurghadě, zda ho nakonec zbaví podezření, že by se smrtí svých nejbližších mohl mít něco společného. „Paní konzulka komunikuje s Petrem K. po telefonu pětkrát šestkrát do týdne. Protože nové informace v souvislosti s vyšetřováním nejsou, informuje ho jen o tom, jaká je v Egyptě aktuální bezpečnostní situace,“ potvrdila Blesku mluvčí ministerstva Johana Grohová.

Více v pátečním Blesku Více v pátečním Blesku | Blesk

vrahkramny ( 8. září 2013 23:48 )

vrahkramny:POKUD SE VAM LIBI MUJ ORIGINALNI PRAVDIVY NICK VRAHKRAMNY tak heslo mam :123456 Muzete prispivat pod timto uzasnym pravdivym nickem i Vy!!

peterrr ( 7. září 2013 23:51 )

cetl nekdo vůbec clanek ze po dvou tyndnech cesky doktoři dosli k tomu ze nemaji co pytvat a tela jsou pohřbenya ted s tim vylezou fakulta v ostravě

peterrr ( 7. září 2013 23:47 )

kecas hovadiny nepotrebujou cely organ

tomshark ( 7. září 2013 22:55 )

Pri kazde pitve se organy do tela nevraci'delaji se z nich histologie, v tomhle ohledu postupovali beznym zpusobem

jamova ( 7. září 2013 21:24 )

Je mi divné,že na 100% určili otravu jedem,který se tam nedá sehnat...jak to mohli určit,když měly žaludky rozleptané?Jak tedy vědí,že to byl jed???Je to celé postavené na hlavu,nemyslíte?

Zobrazit celou diskusi