Neděle 5. května 2024
Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav
Oblačno 21°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Neskutečné! Češi si na internetu utahují z povodní, které ničí nejen Prahu

Autor: psch - 
3. června 2013
06:30

Obrovská vlna prudké bahnité vody, ale i černého humoru, kterým se baví Češi na internetu. Vtípky a upravené fotky jsme posbírali na Facebooku a udělali z nich galerii. Obyvatele podle nich má zachránit například prezident Miloš Zeman na svém člunu, ve stanicích metra se podle zvrácených obrázků pořádají plavecké závody!

Místo, aby vyšli do ulic, posmívají se na internetu. Češi jsou totiž pověstní černým humorem. Ten doprovázel prezidentské volby, metylovou aféru a jinak tomu není ani u aktuálních povodní.

"Prodám garážované auto, k vidění v Praze, zítra na Mělníku," zní jeden z vtípků na internetu.

Kolovat začala i fotografie prezidenta Miloše Zemana, která pochází z doby prezidentských voleb, kdy Zeman přiznal ve svém majetku pouze člun, narozdíl od Tomio Okamury, který se chlubil luxusním sporťákem. Nad fotografií je text, že nás Miloš přijede zachránit!

kuna ( 6. června 2013 14:28 )

Nemate pravdu všichni si pomahame a kdyby jsme měli sousedy i cigany tak si budeme navzájem pomáhat .

rolpa ( 5. června 2013 17:59 )

Již v minulosti bývaly povodně ale nikdy v tak obrovském rozsahu protože příroda nebyvala zdevastovana jako dnes.Kazdou nově postavenou dálnici ,sidlistem,tovarnou,betonovym kobercem se mění klima na zeměkouli bohužel ku skodě.Velky , obrovský podíl na tom má letadlova doprava.Vzdusný prostor nad nami je prošpikovávný zkrz na zkrz linkami aeroloniíich jejichz spalovani pohonných hmot zpusobuje obrovske nedozirné škody .

kuna ( 5. června 2013 17:38 )

Trapne , tu vtipnou fotku uz tady ukazujete tyden jako novinku a vypada to ze se tim budete bavit a vystavovat jako novinku az do vanoc.

jenda0033 ( 5. června 2013 17:25 )

Ano, je to špatnou výchovou a je to vidět všude. Každý se ohání svými právy, ale nepřipouští si žádné povinnosti. Ale není se co divit, politici jsou ještě horší, taky si nepřipouští žádnou odpovědnost.

jenda0033 ( 5. června 2013 17:17 )

Ten blb co napsal tento článek si nevidí do huby. Píše o vtipech na internetu, Ale neopomene napsat (Zeman přiznal ve svém majetku pouze člun, narozdíl od Tomio Okamury, který se chlubil luxusním sporťákem.), co by asi napsal, kdyby Okamura auto nepřiznal. No uznejte sami, není to hovado?

Zobrazit celou diskusi