Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Nahá Angela Merkel! Internet zaplavila její fotka z mládí: Je to ona?!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: simao, INT - 
4. dubna 2013
12:58

ANKETA: Je to Angela Merkel, nebo není? Poté, co paparazzi nafotili o víkendu německou kancléřku u bazénu v italských lázních na ostrově Ischia, došlo ke zveřejnění dalších snímků Angely u vody. Tentokrát však jde o černobílé foto, na kterém se budoucí politička promenáduje s kamarádkami, jak ji pán bůh stvořil!

Kolem tohohle snímku se roztočil kolotoč spekulací. Dívka na fotografii je totiž německé kancléřce neskutečně podobná! Jenže nikdo zatím nepotvrdil pravost fotografie.

A mlčí i Angela Merkel. Alespoň prozatím. O víkendu však zaujala jinými snímky - z italského ostrova Ischia, kam vyrazila odpočinout si od politického shonu do termálních lázní. Hned poté se však z čista jasna objevila tahle černobílá fotografie. Skrývající se před světem až do teď v soukromém archivu, nebo vytvořená na apríla nějakým vtipálkem? To se zatím neví.1717603:gallery:true:true

První manželství jí krachlo, v druhém vypadá spokojeně

Paparazzi přitom na velikonočních fotografiích zachytili Merkel spolu s jejím manželem, kvantovým fyzikem a profesorem berlínské Humboldtovy univerzity Joachimem Sauerem. Svoji jsou od prosince 1998, Joachim má přitom z předchozího manželství dva syny - Daniela a Adriana.

I německé kancléřce její předchozí manželství s Ulrichem Merkelem skončilo krachem - v roce 1982. Také Ulrich byl fyzik. Angela má zkrátka pro vědce slabost, sama vystudovala fyziku na Univerzitě v Lipsku a před úspěšnou politickou dráhou pracovala jako vědecká pracovnice na Institutu fyzikální chemie Akademie věd NDR.

Po Řecích naštvala i Kypřany

Jméno Angely Merkel se přitom v poslední době skloňuje velmi často především na jihu Evropy - a to kvůli současné kyperské krizi. Kypřané Angele zazlívají její způsob řešení zadlužení ekonomicky strádajících států - státní úspory a utahování opasků, kterou chce prý nadiktovat i jim. Merkel přitom zastupuje ekonomicky nejsilnější stát EU a Jihoevropané ji kvůli její politice přirovnávají dokonce k Adolfu Hitlerovi.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

otolev ( 5. dubna 2013 14:31 )

Jse v tom Blesku natvrdlí,v NDR byly nudapláže normální a je jedno kdo tam chodil,tak proč ne i budoucí kancléřka.

hufnagll ( 4. dubna 2013 17:24 )

Už se nemohu dočkat až paparazzi nafotí Ivanku s Miloušem někde na kačáku.

ppadys13 ( 4. dubna 2013 15:35 )

to je krása,FUJ

oooo. ( 4. dubna 2013 15:08 )

se pak nediv, že frčí do čech i když to na co lezou taky nic moc-vyběhaný to je až hrůza

oooo. ( 4. dubna 2013 15:07 )

vrhala

Zobrazit celou diskusi